21. september 2020
Thomas C. Krohn holder foredrag om psykopater med udgangspunkt sin egen thriller »Med alle midler«. Foto: Allan Nørregaard
Thomas C. Krohn holder foredrag om psykopater med udgangspunkt sin egen thriller »Med alle midler«. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krimiforfatter tager dig med ind i en psykopats hoved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krimiforfatter tager dig med ind i en psykopats hoved
Egedal - 08. september 2019 kl. 05:32
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 12. september klokken 19-21 bliver der mulighed for at få et indblik i psykopaters væsen, når krimiforfatteren Thomas C. Krohn fra Stenløse holder foredrag hos Port 5, Måløv Byvej 229, port 5, 2765 Måløv.

Han er uddannet neurobiolog og ph.d., og har i mange år været universitetsforsker og underviser. De seneste ni år har han arbejdet i forskellige virksomheder, som producerer medicinsk udstyr, men derudover er han forfatter, foredragsholder og indehaver af forlaget Rosenhill.

Han har blandt andet skrevet den psyklogiske thriller »Med alle midler« om den kvindelige forsker Sara Neuville, der er parat til at bruge sex, løgn, bedrag og sågar mord for at nå sine mål.

»Med baggrund i min psykologiske thriller »Med alle midler« stiller jeg skarpt på psykopatens natur og psykopati. Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan psykopaten tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.«, forklarer han om foredraget.

Halvvejs i foredraget serverer han lidt at drikke, og deltagerne får mulighed for at kigge nærmere på hans bøger og på fotograf Susanne Fischers portrætbilleder samme sted..Det koster 60 kroner, og billetter købes på: www.thomasckrohn.dk/online-store.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?