16. december 2018
KlapperSangernes dirigent og leder Ole Jørgensen har blandt andet arrangeret »Alley Cat« til KlapperSangerne. Foto: Birger Herhold
KlapperSangernes dirigent og leder Ole Jørgensen har blandt andet arrangeret »Alley Cat« til KlapperSangerne. Foto: Birger Herhold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KlapperSangerne giver koncert i Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KlapperSangerne giver koncert i Smørum
Egedal - 15. april 2018 kl. 14:20
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 20. april klokken 19.30 giver KlapperSangerne forårskoncert i Smørum Kulturhus, og ifølge en pressemeddelelse fra koret er overskriften på koncerten: Mi-jau, skriver Frederiksborg Amts Avis.

»Mi-jau har naturligvis relation til komponisten Bent Fabricius-Bjerres verdensberømte Alley Cat med tekst af Robert Arnold. Korets dirigent og leder Ole Jørgensen har formået musikken og sangens muse - Euterpe - til at strø de små sorte »bolde« ned på nodelinjerne, så der fremkom det mest skønne og velklingende korarrangement ud af det.«, forklarer koret i en pressemeddelelse.

Og det er ikke kun Alley Cat, der har fået et »pift« af jazz over sig. Det samme gælder alle korets øvrige arrangementer, og KlapperSangerne fra Måløv er i deres es, når de kommer udover rampen med deres glade sang.

»De glæder sig til at præsentere deres nye program ved forårskoncerten og ikke mindst til at synge sammen med den svenskfødte sopran Angelica Asp og den højt profilerede jazzbassist Jens Kristian Andersen.«, står der i pressemeddelelsen.

Billetter til koncerten kan købes for 100 kroner ved indgangen, hos JA MENY Måløv og på MobilePay 66852 eller reserveres på mail: billet@klappersangerne.dk. Traditionen tro er der lodtrækning på billetten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk