12. december 2018
Eleverne fik blandt andet serveret grisehjerne. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Eleverne fik blandt andet serveret grisehjerne. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I Kina spiser de grisehjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Kina spiser de grisehjerner
Egedal - 22. september 2018 kl. 10:35
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kyllingetunge, andeblod i geleform og mooncakes med andeæg. Det var nogle af de kulinariske specialiteter, de fem elever fra Smørum blev præsenteret for, da de var på udveksling i Wuxi, og Jonathan fik også serveret hønsefødder.

arrow Læs også: Kinesiske enebørn har mange lektier

- Det smagte godt, konstaterer han.

Jonathan har tidligere været i Hong Kong og smagt specialiteten Hot Pot, der er en slags suppefondu med kød og grøntsager.

- Jeg kunne godt tænke mig at smage det i Kina, fortæller han. Derfor spurgte han sin vært om det kunne arrangeres, så Marius også kunne komme med, og så ville Roald og senere også Laurits og Daniel fra Frederikssund også gerne med. Og selv om Jonathans vært ikke kendte nogen af de andre værter på forhånd, så lykkedes det at lave en tur til en hot pot restaurant for de fem danske elever og deres fem kinesiske værtsfamilier. De danske elever syntes, det meste af maden smagte megagodt, men de fik også flyttet nogle grænser med specialiteter som komave, grisetæer og grisehjerne.

- Der var ikke noget, der smagte dårligt. Det var mest konsistensen, siger Roald, der især synes, komavekonsistensen var klam.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk