18. september 2021
Lars Hendrichsen (til venstre) fra Flex Gulvservice viser stolt 2021-trofæet frem i cirkusbygningen i København. Privatfoto
Lars Hendrichsen (til venstre) fra Flex Gulvservice viser stolt 2021-trofæet frem i cirkusbygningen i København. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gulvmanden Lars gør det igen: Vinder håndværker-pris i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gulvmanden Lars gør det igen: Vinder håndværker-pris i København

Lars Hendrichsen fra Flex Gulvservice i Ølstykke blev i Cirkusbygningen kåret som landets bedste gulvmand for sjette gang

Egedal - 11. september 2021 kl. 09:15
Af Kenneth Tanzer

Lars Hendrichsen, indehaver af virksomheden Flex Gulvservice på Bygmarken i Ølstykke, har det med at hive en pris med hjem, når han deltager i den landsdækkende håndværker-fejring i Cirkusbygningen i København.

Og tirsdag aften var ingen undtagelse. For sjette gang blev han nemlig kåret til "årets gulvmand" - en pris, som han også vandt i 2014, 2015, 2017, 2019, 2020 og nu i 2021.

"Det er helt fantastisk. Jeg er bare så glad - ikke kun for prisen, men også fordi det var ottende år i træk, at Flex Gulvservice blev nomineret," siger Lars Hendrichsen, der ikke lægger skjul på vigtigheden i at vinde priserne.

Vil være den bedste

"Det er jo vores tilfredse kunder, som anmelder os, og vi er i øjeblikket oppe på næsten 1600 anmeldelser med et snit på 4,8 ud af 5,0 så vores standard skal hele tiden og altid være høj. Det er vigtigt for en sund forretning, som lever højt på kvalitet. Vi skal hele tiden levere varen og sørge for at vores kunder er i centrum," siger han til Lokalavisen Egedal.

Lars Hendrichsen understreger, at han vil være den bedste i sit fag.

"Jeg vil blive ved med at presse på og sørge for at vores ansatte er toptunet - også efter seks pokaler, for vi vil altid være de bedste," siger den lokale gulvmand.

Synes du, at kommunen er der for dig?