27. maj 2020
Foto: Nikolaj Rasch Skou
Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ganløse får eget møde om fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ganløse får eget møde om fibernet
Egedal - 04. november 2019 kl. 19:30
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der ikke var tilmeldte nok til at etablere fibernet til Ganløse i september, så er interessen så stor, at byen har fået en ny chance. Onsdag den 6. november klokken 19 inviterer Gigabit.dk til et informationsmøde på Ganløse Kro, hvor alle interesserede kan møde op uden tilmelding.

Søren Hansen, der er projektudvikler hos Gigabit, fortæller, at Gigabit har haft fuld gang i etablering af internet i Egedal Kommune, og foreløbig er det lykkedes at få tilslutning i Ølstykke, Stenløse, Slagslunde, Buresø, Søsum og Tangbjerg samt i St. Rørbæk lige på den anden side af kommunegrænsen i Frederikssund. I Ganløse var der oprindeligt deadline for at tilmelde sig den 1. oktober, men et informationsmøde i Stenløse Kulturhus i september, trak ikke mange Ganløse-borgere til.

- Vi fik at vide, at de hellere ville have, at vi holdt et møde i Ganløse, så det gør vi nu, fastslår projektudvikleren.

Han oplyser, at 55 foreløbig er med på ideen, så der mangler 120 tilmeldte for at sikre alle de interesserede fibernet.

- Vi kan godt nøjes med mindre, men så vil der være nogen veje, som ikke får, fordi der ikke er tilmeldte nok, siger Søren Hansen.

Han håber, at mange møder op til informationsmødet i Ganløse, og at interessen følges op af tilmeldinger, så tilslutningen bliver stor nok.

Sidste frist for at tilmelde sig er den 1. december.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?