4. april 2020
Ganløse Fritids- og Ungdomsklub flyttes fra Liselund (billedet) til den røde villa ved Ganløse Skole. Foto: Annemette Jensen
Ganløse Fritids- og Ungdomsklub flyttes fra Liselund (billedet) til den røde villa ved Ganløse Skole. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fritidsklub i villa og ADHD-børn på skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fritidsklub i villa og ADHD-børn på skole
Egedal - 15. august 2019 kl. 10:59
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Ganløse Fritids- og Ungdomsklub skal flytte sammen med Ganløse Skole i 2020, så vil et flertal i Skoleudvalget følge klubbens ønske om, at den får til huse i den røde villa, som tidligere har været brugt til ADHD-grupperne.

Samtidig har udvalgsflertallet af S, SF, V og løsgænger Jacob Loessl valgt et scenarie, hvor ADHD-grupperne på tre forskellige placeringer på skolen.

- Flertallet har valgt at følge administrationens indstilling, som bakkes op af skolebestyrelsen og ledelsen, oplyser formanden for Skoleudvalget Betina Hilligsøe, der forventer, at byrådet følger trop.

Imod stemte Niels Lindhardt Johansen (K) med en bemærkning om, »at det hverken økonomisk eller pædagogisk vil være en fordel at flytte Ganløse Fritids- og Ungdomsklub fra den nuværende placering på Liselund til Ganløse Skole«.