11. juli 2020
Efter sommerferien kommer endnu flere elever fra Toftehøjskolen til Hampelandskolen, der derfor får et nyt navn. Billedet er fra skolens høstfest i efteråret 2019. Foto: Hampelandskolen
Efter sommerferien kommer endnu flere elever fra Toftehøjskolen til Hampelandskolen, der derfor får et nyt navn. Billedet er fra skolens høstfest i efteråret 2019. Foto: Hampelandskolen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreslå nyt navn til fælles skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreslå nyt navn til fælles skole
Egedal - 28. maj 2020 kl. 10:11
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når ale elever fra Toftehøjskolen er flyttet til Hampelandskolen efter sommerferien, skal den ne skole have et nyt navn. Det sker for at markere sammenlægningen og den nye start for alle elever og medarbejdere, oplyser kommunen i en pressemeddelse.

Og alle er velkomne til at komme med forslag til, hvad skolen skal hedde fremover.

»Det kan for eksempel være et navn, der bunder i områdets historie, geografi eller vartegn - eller bare noget, der klinger godt.«, skriver kommune, der skal have forslaget med en kort begrundelse sendt på mail til nytnavnhampeland@gmail.com senest søndag den 7. juni.

»Et udvalg med forældre, elever, personale og forvaltning vil vurdere alle indkomne forslag og finde en vinder blandt dem. Skolens nye navn bliver offentliggjort på sidste skoledag den 26. juni.«, skriver den.

Skolen med det nye navn er fortsat en del af Distriktsskole Ølstykke, og Maglehøjskolen, som også hører til distriktet, beholder sit navn.

Skoleudvalgsformand Betina Hilligsøe (V) oplyser, at der er lignende overvejelser på Boesagerskolen, der skal modtage eleverne fra Søagerskolen, men så langt er skolen i Smørum ikke nået endnu.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?