26. oktober 2020
Helle Skaarup fik syv år sammen med musiker og forfatter Peter Bastian, og den gave fortæller hun om i Ganløse Rytterskole.
Helle Skaarup fik syv år sammen med musiker og forfatter Peter Bastian, og den gave fortæller hun om i Ganløse Rytterskole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om syv års liv med Peter Bastian

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om syv års liv med Peter Bastian
Egedal - 27. september 2020 kl. 05:56
Af Annemette Ross Jensen

Tirsdag den 29. september klokken 19 har Slagslunde-Ganløse Menighedsråd arrangeret et foredrag med Helle Skaarup, der er forstander på Løgumkloster Refugium.

Hendes foredrag »Altid allerede elsket - set fra sidelinjen« handler om hendes liv med musiker og forfatter Peter Bastian, der i samarbejde med vennen Tor Nørretranders udgav bogen »Altid allerede elsket« kort før sin død.

Bogen handler om det, Peter Bastian kalder sit skelsættende møde med kærligheden i kristendommen og sammen med Helle Skaarup i en sen alder. Selv kalder Helle Skaarup mødet med Peter Bastian en gave, som også blev indledningen på en uafsluttet dialog mellem de to om livets storhed og ubetinget kærlighed.

»Vi fik syv år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter« siger Helle Skaarup i en pressemeddelelse.

Der er fri adgang til foredraget, som foregår i Ganløse Rytterskole på Østergade 1.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?