18. januar 2019
Trine Dyrholm
Trine Dyrholm
Foto: Paul Katzenberger (Wikipedia CC-BY-SA)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmoptagelser lukkede for vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmoptagelser lukkede for vej
Egedal - 08. juni 2018 kl. 05:14
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gulbjergvej i Slagslunde var onsdag spærret hele dagen, og det skyldes optagelser til en ny film, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Lokale filmoptagelser: Trine Dyrholm i nyt dansk drama

Nordisk Film havde nemlig indtaget området for at optage et nyt dansk drama, og Gulbjergvej var derfor spærret det meste af dagen fra klokken 8.30 til 17.00.

- Jeg kan bekræfte, at det er Nordisk Film, der havde optagelsesdag til filmen »Dronningen« i Egedal Kommune i går onsdag, og at der er blevet optaget flere steder rundt omkring i kommunen det sidste stykke tid, siger presseansvarlig hos Egedal Kommune, Frederik Roed.

Filmen hedder »Dronningen« og har blandt andet Trine Dyrholm på rollelisten. Den bliver instrueret af May el-Toukhy og får premiere i 2019.

Informationerne om den kommende film er stadig sparsomme, men »Dronningen« finder sted i nutiden og følger en kvinde, der lever et godt liv med sin familie i forstaden. Pludselig rives der dog op i fortiden, da hendes stedsøn opsøger hende efter fem år. Her bliver hun konfronteret med en dyb hemmelighed, som tvinger hende til at vælge at redde sin familie eller se sin fortid i øjnene.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 8. juni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk