4. juni 2020
Omkring 1000 mennesker fandt vej til Spoelsbjerg Gaard i Ølstykke i weekenden, hvor der var græskarmarked med lygteværksted og meget andet. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Omkring 1000 mennesker fandt vej til Spoelsbjerg Gaard i Ølstykke i weekenden, hvor der var græskarmarked med lygteværksted og meget andet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiehygge med græskar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiehygge med græskar
Egedal - 21. oktober 2019 kl. 05:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familier valfartede i weekenden til Spoelsbjerg Gaard i Ølstykke, der både lørdag og søndag bød på græskarmarked med halloween café, lygteværksted og kørsel med ATV.

Børn og voksne sad ved lange bord i en staldlænge, pyntet med græskarhoveder og spindelvæv i form af fiberdug, og her kunne de snitte ansigter i orange græskar, som de kunne tage med hjem og stille ved hoveddøren med lys i.

På gårdspladsen bugnede der af store og små græskar i orange, lysegule og grønne farver, og familien på gården solgte kage, græskarsuppe og ristede pølser samt plaider og tyrkiske håndklæder.

- Jeg synes, det er gået rigtig godt. Vi er vildt taknemmelige over igen at have fået så godt et vejr. Jeg synes, vi lykkes med det, vi gerne vil. Vi har et mål om at lave et rum, hvor børn og forældre kan slappe af og hygge sig, uden det er digitalt. For os handler det om at give mulighed for nærvær og oplevelser sammen. Det kan de i græskarværkstedet, på ture ud på marken, hvor de kan vælge deres eget græskar, og med dyrene, fortalte Jacob Stene Kristoffersen.

Han skønnede, at omkring 1.000 mennesker kiggede forbi i løbet af lørdag og søndag, hvor de små gæster også kunne få en ridetur på små ponyer, se en høne med to pippende kyllinger i stalden og klappe den fredelige hønsehund Carlo.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?