16. december 2017
Tre-årige Loui havde øvet sig, så det ikke var så svært at lave isskulptur i sommersolen foran Stenløse Kulturhus. Her ses han sammen med sin far Allan Blad. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Tre-årige Loui havde øvet sig, så det ikke var så svært at lave isskulptur i sommersolen foran Stenløse Kulturhus. Her ses han sammen med sin far Allan Blad. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et hus med åbne døre for kulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hus med åbne døre for kulturen
Egedal - 19. juni 2017 kl. 05:19
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere hundrede mennesker kiggede forbi, da Stenløse Kulturhus lørdag slog dørene op med et væld af aktiviteter ved den allerførste kulturhusdag, der skulle vise, hvad »dit, mit og vores Stenløse Kulturhus« kan bruges til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udenfor havde børnene travlt i sommersolen med at hakke isskulpturer ud af isblokke under billedkunstner Søren Cip Nielsens instruktion. Og indenfor kunne de yngste også lege og bygge med pap i stor stil, ligesom der var tilbud om dans, musik, bogbytteri og meget mere.

- Idéen er at gøre folk interesserede i vores fælles kulturhus og i at bruge det. Det kan faktisk bruges til alt: Kunst, dans, film, foredrag og meget andet. Der har nok været flere hundrede mennesker forbi i dag, så det må siges at have været en succes, forklarede Karen Hansen, kunstner og medlem af Kunstnergruppen M/K, da avisen mødte hende sammen med kunstnerkollegerne Dimo Poulsen, Kim Christiansen og Jørgen Grønbech.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk