10. juli 2020
Eleverne i 1. og 2.g samt 1.HF blev modtaget med flag, inden de skulle ind ad indgangen til deres egen zone. Foto: Egedal Gymnasium & HF
gallery icon

Se billedserie

Eleverne i 1. og 2.g samt 1.HF blev modtaget med flag, inden de skulle ind ad indgangen til deres egen zone. Foto: Egedal Gymnasium & HF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever tilbage til flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever tilbage til flag
Egedal - 28. maj 2020 kl. 15:58
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elever i 1. og 2.g og 1. HF blev modtaget med flag, da de onsdag vendte tilbage til Egedal Gymnasium & HF efter over to måneders virtuel undervisning hjemme.

»Vi har stort fokus på elevernes trivsel, efter de har været hjemsendt i mere end to måneder. Så den første dag er startet med klassemøder, sociale og faglige aktiviteter, så de kunne få en god genstart på gymnasiet. For yderligere at sikre eleverne gode læringsoplevelser og sociale arrangementer, inden de går på sommerferie, har vi planlagt en naturvidenskabelig dag og en idrætsdag med aktiviteter ud af huset medio juni.«, oplyser rektor Camilla Rye Jørgensen fra gymnasiet, der er zonopdelt, så eleverne har egen ind- og udgang. Derudover skal de opholde sig så meget som muligt udendørs.

Alle eksamener er stadigvæk aflyst for 1.g, 2.g og 1.HF, mens årsprøver, dansk/historien-opgaven i 1g (DHO) og studieretningsprojektet (SRO) i 2.g kommer til at foregå som normalt på skolen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?