19. oktober 2019
Københavns Politi mødte talstærkt op ved Satudarahs klubhus torsdag i forbindelse med en drabssag, og det indgår nu i kommunens videre arbejde med at få udstedt et samlingsstedsforbud. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Københavns Politi mødte talstærkt op ved Satudarahs klubhus torsdag i forbindelse med en drabssag, og det indgår nu i kommunens videre arbejde med at få udstedt et samlingsstedsforbud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal arbejder videre med forbud til rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal arbejder videre med forbud til rockere
Egedal - 08. december 2018 kl. 05:38
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Kommune arbejder videre med byrådets ønske om at lave et samlingsstedsforbud mod rockergruppen Satudarah på Ringbakken 10 i Toppevad ved Ganløse. Det oplyser borgmester Karsten Søndergaard (V) efter, at høringsfristen for ejer og lejer af ejendommen udløb torsdag, og Satudarah har afgivet høringssvar.

- Vi har modtaget et høringssvar fra lejeren af ejendommen. Det kom i går (torsdag, red.) inden for tidsfristen og cirka samtidig med en hændelse på ejendommen, siger Karsten Søndergaard med adresse til, at Københavns Politi torsdag formiddag foretog ransagning på Ringbakken 10.

Det skete i forbindelse politiets efterforskning af drabet på radioværten Nedim Yasar, og anholdelsen af to mænd på 24 og 25 år, der begge er sigtet for drab og medvirken til drab.

- Det videre forløb er, at vi skal have kigget på høringssvaret og hvad hændelsen på ejendommen betyder for, hvad vi kan gøre med den her sag. Vi arbejder videre med, hvad næste skridt er, siger borgmesteren.

Han oplyser, at kommunen ikke har modtaget høringssvar fra ejeren af ejendommen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede