25. oktober 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlysning af voldsmand gav pote

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlysning af voldsmand gav pote
Egedal - 07. februar 2020 kl. 11:52
Af Casper Suk Thorlacius

Gerningsmanden bag voldeligt overfald i Smørum den 8. december er formentlig identificeret, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Små drenge kastede sten efter bilister

Torsdag efterlyste Nordsjællands Politi manden bag overfaldet, og flere borgere har efterfølgende uafhængigt af hinanden kontaktet Nordsjællands Politi og angivet det samme navn, ligesom selvsamme mand via en forsvarsadvokat har kontaktet politiet med henblik på en udredning af hændelsen, og Nordsjællands Politi afmelder derfor efterlysningen.

- Den formodede gerningsmand er klar over, at vi er bekendte med hans identitet, og næste step i sagen er derfor, at han kommer ind til en afhøring, så vi kan høre hans version af episoden, fortæller politikommissær Camilla Priegel fra Nordsjællands Politi.

Inden Nordsjællands Politi efterlyste den formodede gerningsmand offentligt, havde politiet blandt andet efterlyst ham internt i egne rækker, ligesom politiet havde været i dialog med relevante taxaselskaber, idet overfaldet skete efter en batalje om betalingen for en køretur fra København til Smørum. Dette havde dog ikke ført til en identifikation af manden, hvilket var en af årsagerne til, at han blev efterlyst offentligt.

- Vi sætter enormt stor pris på de mange henvendelser, som potentielt kan føre til, at vi kan tage et stort skridt fremad i vores efterforskning. Borgernes tip i sagen fortæller os nok engang, at de står klar til at hjælpe os, hvis vi måtte have brug for det, og det er vi ekstremt glade for, slutter Camilla Priegel.

arrow 18-årig stak af fra biluheld og tog på skadestuen: Det var dumt
07. februar 2020 kl. 11:23 Opdateret: kl. 11:23
arrow Kvinde fik hovedskader ved påkørsel
07. februar 2020 kl. 11:14 Opdateret: kl. 13:41
arrow Bagrude på bil knust
07. februar 2020 kl. 11:13 Opdateret: kl. 11:13
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?