17. oktober 2021
Falcks tidligere vagtcentral på Kongebakken 1 i Smørum er blevet solgt til firmaet Kivi-Tex, der står bag De Forenede Dampvaskerier, og skal benyttes som nyt hovedsæde i stedet for det nuværende domicil i Skovlunde, hvor der mangler plads. Foto: TrueMarketValue
Falcks tidligere vagtcentral på Kongebakken 1 i Smørum er blevet solgt til firmaet Kivi-Tex, der står bag De Forenede Dampvaskerier, og skal benyttes som nyt hovedsæde i stedet for det nuværende domicil i Skovlunde, hvor der mangler plads. Foto: TrueMarketValue
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dampvaskeri overtager Falck-central

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dampvaskeri overtager Falck-central
Egedal - 15. november 2018 kl. 10:44

Vaskeriselskabet Kivi-Tex, der står bag De Forenede Dampvaskerier, køber to Falck-ejendomme i hovedstadsområdet, heriblandt Falcks tidligere vagtcentral på Kongebakken 1 i Smørum, oplyser TrueMarketValue, der har formidlet handlen, i en pressemeddelelse til Frederiksborg Amts Avis.

Ud over Smørum-ejendommen på 3.447 kvadratmeter er der tale om en kombineret lager- og kontorejendom på 5.198 kvadratmeter på Meterbuen 14-16 i Skovlunde. Begge ejendomme er beliggende i hovedstadsområdet, tæt på en række infrastrukturelle knudepunkter, der giver god adgang til hele Storkøbenhavn.

Frederiksborg Amts Avis erfarer, at Kivi-Tex vil benytte ejendommen på Kongebakken 1 i Smørum som nyt hovedsæde, idet virksomheden mangler plads på sit nuværende domicil på Dyregårdsvej 1 i Skovlunde.

- Vi opnår udvidede muligheder, som passer til vores fremtidige vækst i hovedstadsområdet, siger Lars Aasberg, der er ejendomsansvarlig hos Kivi-Tex, i pressemeddelelsen.

Allan Kehlet Rieck fra TrueMarketValue har været transaktionsrådgiver for Falck vedrørende salget.

- Der har været en god interesse for begge ejendomme, og samlet set var Kivi-Tex den helt rigtige køber. Det stod hurtigt klart, at Falck og Kivi-Tex matchede godt, og hele processen har været enormt effektiv, fair og professionel fra både køber og sælgers side. Det er gode ejendomme, som vi er sikre på vil tjene Kivi-Tex godt, lydet det fra Allan Kehlet Rieck i pressemeddelelsen.

Med salget følger Falck sin strategi med at samle forretningen og investere mere effektivt på færre lokationer.

- Vi bliver i Skovlunde-ejendommen på en kort sale-and-lease-back, mens Smørum-ejendommen er ledig til sælgers omgående overtagelse, siger Tobias Gæmelke, business finance officer hos Falck Assistance.

Salget er gennemført som en virksomhedshandel, hvor handelsværdien ikke oplyses, fremgår det af pressemeddelelsen.

Rejser du til udlandet i år?