7. marts 2021
Dansk Folkepartis to kandidater til kommunalvalget i år, Allan Bøwig og Christian Sødergren, håber, de begge bliver valgt ind, da de supplerer hinanden godt. Pressefoto
Dansk Folkepartis to kandidater til kommunalvalget i år, Allan Bøwig og Christian Sødergren, håber, de begge bliver valgt ind, da de supplerer hinanden godt. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF klar med duo til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF klar med duo til kommunalvalget

Allan Bøwig og Christian Sødergren valgt på opstillingsmøde

Egedal - 15. januar 2021 kl. 10:04

Dansk Folkeparti i Egedal har holdt opstillingsmøde til KV21.

Her blev der valgt en duo i form af Allan Bøwig som spidskandidat og Christian Sødergren som nummer to på opstillingslisten.

Allan Bøwig og Christian Sødergren tog i løbet af december rundt til plejehjemmene i kommunen med chokolade til både beboere og personalet - med respekt for restriktionerne.

Dette var ment som en kærkommen mulighed for, at sige tak for indsatsen i 2020 og ønske både beboere og personalet en glædelig jul, skriver Dansk Folkeparti i Egedal i en pressemeddelelse.

Supplerer hinanden godt
"Vi blev mødt med smil og glæde alle steder, vi besøgte, og det varmede utroligt," udtaler de to byrådskandidater i pressemeddelelsen.

"Vi håber selvfølgelig, at vi begge bliver valgt ind, da vi supplerer hinanden godt og har forskellige områder inden for lokalpolitikken, som vi går meget op i," udtaler de videre.

De er begge ærgelige over den udvikling, der har været i byrådet i denne periode, hvor det, der har fyldt mest for dem, er afgangen af et byrådsmedlem. Dette er de helt enige om ikke vil ske i den kommende periode.

jesl

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?