30. maj 2020
Celsa Steel Service A/S har leveret armeringen til Danmarks højeste boligbyggeri på 143 meter. Foto: Celsa Steel Service
Celsa Steel Service A/S har leveret armeringen til Danmarks højeste boligbyggeri på 143 meter. Foto: Celsa Steel Service
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CO2-venlig armering til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CO2-venlig armering til Aarhus
Egedal - 23. oktober 2019 kl. 05:57
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når beboerne flytter ind i Lighthouse 2.0 på Aarhus Havn, så kan de glæde sig over, at Danmarks højeste Boligbyggeri på 142 meter er armeret med CO2-venlig armering fra Celsa Steel Service A/S i blandt andet Ølstykke.

»Et tæt samarbejde mellem totalentreprenør Per Aarsleff A/S og armeringsspecialisten Celsa Steel Service A/S har sikret CO2-venlig armering til det nye Lighthouse 2.0 projekt på Aarhus Havn. Armeringen til projektet er fremstillet med udledning af 52 procent mindre CO2 end LCA Byg´s branchestandard, der bruges af danske rådgivere.«, oplyser Celsa Steel Service i en pressemeddelelse.

.
Armeringen fra Celsa Steel Service er produceret af 100 procent genbrugsskrot på Celsas stålværk i Norge, der drives på CO2-neutral el fra vandkraft.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?