16. januar 2021
Formanden for Kultur- og Erhversudvalget opfordrer virksomhederne til at besvare kommunens spørgeskema til november. Foto: Kim Rasmussen
Formanden for Kultur- og Erhversudvalget opfordrer virksomhederne til at besvare kommunens spørgeskema til november. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundplacering hos Dansk Industri ærgrer politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundplacering hos Dansk Industri ærgrer politikere
Egedal - 10. september 2019 kl. 10:08
Af Annemette Ross Jensen

Lige som i 2018 er Egedal Kommune placeret som nummer 92 ud af 93 kommuner i Dansk Industris årlige undersøgelse af kommunernes erhvervsklima.

arrow Læs også: Vestegnskommune er Sjællands bedste til erhverv

-Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med vores placering i undersøgelsen. Vi har intensiveret vores dialog med virksomhederne i det forgangne år, og hører faktisk kun positive tilkendegivelser i hverdagen. Derfor tager vi også i år selv temperaturen på vores arbejde med erhvervslivet. Det sker i november, hvor vi sender et spørgeskema ud. Jeg vil allerede nu gerne opfordre alle vores virksomheder til at besvare spørgeskemaet, siger formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) i en pressemeddelelse fra kommunen.

Af den fremgår, at der er registreret knap 1900 virksomheder i Egedal Kommune, og kun 46 af dem har svaret på Dansk Industris undersøgelse. De dækker 663 ud af virksomhedernes over 13.000 ansatte i alt, oplyser kommunen.

Borgmester Karsten Søndergaard (V) ærgrer sig også over resultatet.

- Vi har brugt en del energi på rundbordssamtaler med virksomhedsledere, opsøgende virksomhedsbesøg og uddannelse af egne medarbejdere til at imødekomme virksomhederne bedre. Vi kan ikke se resultaterne endnu og derfor strammer vi yderligere op for at imødekomme de behov virksomhederne har. Vi vil være en god kommune, at drive virksomhed i og derfor vil jeg nu tage initiativ til at vi intensiverer indsatsen, siger han i pressemeddelelsen.

Desuden opfordrer han de 46 virksomheder, der har besvaret undersøgelsen til at tage kontakt med ham eller kommunens erhvervsteam, hvis de har forslag til kommunale forbedringer.

arrow Kvantespring for erhvervslivet - Næstved rykker 39 pladser frem
10. september 2019 kl. 05:55 Opdateret: kl. 08:46
arrow Ringsted rykker ni pladser tilbage i stor erhvervsundersøgelse
09. september 2019 kl. 21:32 Opdateret: kl. 14:15
arrow Kommune lidt bedre venner med erhvervslivet
09. september 2019 kl. 21:31 Opdateret: kl. 18:10
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?