17. september 2021
Svend Levy går af som formand for HEP-husets bestyrelse i Stenløse, når der er årsmøde torsdag den 5. august. Foto: Kenn Thomsen
Svend Levy går af som formand for HEP-husets bestyrelse i Stenløse, når der er årsmøde torsdag den 5. august. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugere af hus skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Brugere af hus skal have ny formand
Egedal - 31. juli 2021 kl. 05:22
Af Maj-Britt Holm

Brugerbestyrelsen for HEP-huset på Carlsbergvej 4 i Stenløse holder årsmøde torsdag den 5. august klokken 14.00.

Af mødeindkaldelsen kan man læse, at brugerbestyrelsens formand Sven Levy, der er på valg i år, ikke modtager genvalg.

- Jeg er 83 år, og det er en høj alder at være i en organisation. Jeg har været formand i syv år. Det er vigtigt, at vi får flere yngre mennesker med på 65 eller 60 år. Vi er mange, der har været med fra HEP-husets start, fortæller Sven Levy til sn.dk/Frederiksborg Amts Avis.

Den afgående formand regner med at få lidt bedre tid til at spille med i bridgeturneringer. Han glæder sig over, at der er nye, som har meldt sig klar til at lade sig vælge til bestyrelsen.

- Det kan være en lille smule svært at få fat i frivillige i dag. Det gælder alle foreninger. Folk vil gerne komme og blive serviceret, men det kniber, når de selv skal lave noget, forklarer Sven Levy.

Bestyrelsesmedlemmerne Lilly Højgaard, Lene Ravn, Søren Mortensen og Inge Mossin, der er sekretær, er også alle på valg i år, og de genopstiller, hvilket suppleanten Mogens Christiansen også gør.

HEP-huset blev bygget for 12 år siden som værested for ældre og handicappede for fondsmidler, Bente Doris Pedersen og hendes forældre Harald og Edith Pedersen, deraf HEP-huset, samt Peter Petersen, Sandal, donerede penge til.

Huset benyttes i dag af forskellige foreninger, blandt andet Ældre Sagen i Stenløse, Stenløse/Veksø Pensionistforening og Alzheimerforeningen. Ifølge Sven Levy får huset besøg hvert år af omkring 25.000 mennesker, som deltager i arrangementer eller spiller i Stenløse Bridgeklub, kortklubben eller til bankoaftener og meget andet.

Der skal vælges fem bestyrelsesmedlemmer og 1-3 suppleanter ved årsmødet, hvor der serveres gratis kaffe og brød, mens

øl og vand kan købes. Stemmeberettigede er personligt fremmødte borgere, bosat i Egedal Kommune, som er fyldt 60 år eller er handicappede.

Synes du, at kommunen er der for dig?