20. januar 2021
I sommer kunne borgmester Karsten Søndergaard møde borgerne til pop-up møde udenfor ved Buresø. Det første møde i 2021 bliver digitalt på grund af Corona. Foto: Kenn Thomsen
I sommer kunne borgmester Karsten Søndergaard møde borgerne til pop-up møde udenfor ved Buresø. Det første møde i 2021 bliver digitalt på grund af Corona. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester popper op for borgerne 30 gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester popper op for borgerne 30 gange
Egedal - 07. januar 2021 kl. 19:03

Pop-up kontorer, pop-up dialog og kaffemøder. 2021 byder på masser af muligheder for at komme i dialog med Egedals borgmester Karsten Søndergaard (V).

Borgmesteren følger op på sidste års succeser med at tage ud at møde borgerne forskellige steder i kommunen. I tre uger af hver måned undtagen juli og december er der programsat et møde mulighed for at få en snak om de emner, der interesserer borgerne - i alt 30 gange.

På grund af smitterisikoen for Covid-19 bliver det første pop-up-møde i det nye år dog digitalt. Det foregår mandag den 11. januar klokken 16-17 via kommunens Facebook-side, så man kan stille spørgsmål i kommentarfeltet under mødet og få svar fra borgmesteren live.

Det første fysiske møde er planlagt til at være et kaffemøde på borgmesterens kontor den 18. januar, men lige som de øvrige fysiske møder gennemføres det kun, hvis Corona tillader det, så ændringer i programmet kan forekomme.

Hele listen over dialogmøderne kan ses på kommunens hjemmeside.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?