4. juni 2020
Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem gerningsmændene er til trafikvold og hærværk på Frederikssundsvej i Stenløse tidligt søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem gerningsmændene er til trafikvold og hærværk på Frederikssundsvej i Stenløse tidligt søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist fik lussing og slag med bat på bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist fik lussing og slag med bat på bil
Opdateret 27. januar 2020 kl. 14:07
Egedal - 27. januar 2020 kl. 11:07
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem gerningsmændene er til trafikvold og hærværk på Frederikssundsvej i Stenløse tidligt søndag eftermiddag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Narkohunde på besøg: Fandt hash i klasselokale

Det begyndte ud for Shell på Frederikssundsvej klokken 14.15, hvor en 22-årig mand fra Skibby og hans veninde måtte bremse hårdt op i deres bil for at undvige en forankørende bil, der bremsede op lige foran dem, oplyser politiet i et uddrag af døgnrapporten.

- Passageren i den forankørende bil kom derefter ud, åbnede døren ind til den 22-årige og gav ham en lussing på venstre kind, hvorefter han gik tilbage til bilen, som kørte fra stedet, skriver politiet.

Da den 22-årige mand og hans veninde kørte videre og kom til en rundkørsel tæt ved, kørte bilen fra tidligere op på siden af dem, og passageren, som kort forinden havde givet den 22-årige en lussing, hang nu ud af vinduet i passagersiden og slog med et træbat to gange på bilen, som den 22-årige mand sad i.

Gerningsmændene kan nu formentlig se frem til at blive kontaktet af politiet, der på baggrund af efterforskning har en formodning om, hvem de er.

arrow Gammel ghettoblaster formentlig årsag til brand
28. januar 2020 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:16
arrow To villaer fik ubudne gæster
28. januar 2020 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Mand skulle handle ind: Men så brændte bilen
28. januar 2020 kl. 11:07 Opdateret: kl. 11:07
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?