25. februar 2021
Foto: Hans Jørgen Johansen
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklager tilfreds med dom i trafikdrabssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklager tilfreds med dom i trafikdrabssag
Egedal - 23. februar 2021 kl. 10:41
Af Annemette Ross Jensen

Senioranklager Susanne Kjølhede fra Nordsjællands Politi er tilfreds med, at en 27-årig mand fra Frederikssund er idømt to år og seks måneders fængsel for at have forårsaget en 46-årig mands død ved en færdselsulykke på Tværvej i Egedal Kommune den 2. oktober sidste år.

- Jeg er tilfreds med rettens afgørelse og at retten fulgte min påstand om fængsel i to år og seks måneder. Det er helt uacceptabelt, at man ved den form for vanvidskørsel forvolder et andet menneskes død og påfører andre alvorlige skader, siger senioranklager Susanne Kjølhede fra Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Retten i Hillerød kendte den 27-årig mand fra Frederikssund skyldig i uagtsomt manddrab ved ulykken, hvor han med høj fart kørte ind i en modkørende bil på Tværvej ved Smørum.

I bilen sad en 46-årig mand og to af hans to børn. Den 46-årige blev dræbt som følge af ulykken, mens hans 15-årige søn på forsædet fik alvorlige hovedskader og hans 12-årige datter på bagsædet fik mindre kvæstelser og psykiske mén.

Den 27-årige, der har siddet varetægtsfængslet siden ulykken, modtog dommen, der også indeholdt otte års frakendelse af kørekortet, og er fortsat varetægtsfængslet, indtil han kan blive sendt til afsoning.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?