9. maj 2021
Egedal By er stedet, hvor mange rigtig gerne vil bo, så der er rift om de nye boliger, der er på vej. Illustration: 2E Group
Egedal By er stedet, hvor mange rigtig gerne vil bo, så der er rift om de nye boliger, der er på vej. Illustration: 2E Group
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 36 lejligheder revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36 lejligheder revet væk
Opdateret 25. februar 2020 kl. 12:28
Egedal - 24. februar 2020 kl. 19:27
Af Annemette Ross Jensen

Interessen for at leje en af de kommende boliger i Egedal By er stadig stor, og søndag måtte 2E bolig melde alle 36 lejligheder i Etape 2 udlejet efter kun to timers åbent hus. Det er ifølge en pressemeddelelse fra 2E Group en interesse, som mæglerne fra 2E bolig ikke har oplevet før.

- Vi kan med syvtommer søm slå fast, at Egedal Stationsby er stedet, man gerne vil bo - og det projekt, 2E Group har udviklet, er virkelig noget, der tiltaler de kommende beboere. Dette sammenholdt med de attraktive lejepriser gør det meget interessant, udtaler statsautoriseret ejendomsmægler John Ryborg hos 2E Bolig i en pressemeddelelse.

En af de kommende beboere er Margit Bendtsen, der var spændt, da der blev åbnet for udlejning.

- Der var over 50 folk i kø, men folk var meget spændte og i godt humør selv om det var lidt køligt udenfor. Heldigvis var der også en lejlighed til mig, da det blev min tur. Jeg har i flere år været skrevet op til en ældrebolig i Egedal uden held og er nu meget glad , siger hun i pressemeddelelsen.

Interessen betød, at flere måtte gå forgæves og at aftalte møder med lejere måtte aflyses, men om få uger udbydes næste etape med boliger fra 70 til 90 kvadratmeter.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?