16. januar 2019
Jan Hoffmann havde travlt i målet, hvor Mark Kronby scorede til både 2-1 og 3-1 for det unge hold. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Jan Hoffmann havde travlt i målet, hvor Mark Kronby scorede til både 2-1 og 3-1 for det unge hold. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: 100 års målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: 100 års målfest
Egedal - 20. maj 2018 kl. 10:47
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev en målfest, da Ølstykke Fodbold Club, ØFC, pinselørdag fejrede klubbens jubilæum med en showkamp mellem klubbens nuværende førstehold i Serie 1 og tidligere stjernespillere.

Hele 10 gange nettede det unge hold mod Jan Hoffmann i Showholdets mål, hvor Mark Kronby og Daniel Thomas Therkildsen scorede hver tre mål, Mads Rødby to, Matthias Pointinger et, mens det sidste ikke fik sat navn på.

Showholdet kunne takke Jan Laursen for fem af sine otte mål, mens Derk Drooze, René Schrøder og Jan Hoffmann scorede hver ét.

For de fleste tilskuere vandt det unge hold således med to mål over »de gamle«, men helt i kampens og den veloplagte speaker Thomas Sønnichsens ånd - og måske fordi måltavlen ikke kunne følge med længere - så blev kampens officielle resultat sat til jævnbyrdige 9-8.

Og således var de lidt for tunge byger under kampen det eneste publikum og arrangører kunne klage over, og det var da også en glad næstformand Michael Hansen, der kunne gøre status over en god dag med aktiviteter for børn og unge om formiddagen, reception med blandt andet borgmester Karsten Søndergaard (V) og formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) blandt gæsterne, og endelig en sjov showkamp med op mod 500 tilskuere, gratis is til børnene og godt gang i klubbens nye salgsbod, der er bygget af 10 frivillige gennem det seneste halvandet år.

- Det har været superspændende, meget nostalgi og meget underholdende. Spillerne gjorde det godt, og speakeren lavede god underholdning, og han har også stor viden, sagde han.

Så nu er ØFC klar til de næste 100 år med sit bidrag til kommunens strategi »hverdag og fællesskab i bevægelse«, som borgmesteren i sin tale takkede klubben for.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 22. maj.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk