10. december 2018
Nynne Bjerre Christensen styrede den første debat mellem de otte spidskandidater. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Nynne Bjerre Christensen styrede den første debat mellem de otte spidskandidater. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spidskandidater mødtes til duel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spidskandidater mødtes til duel
Opdateret 31. oktober 2017 kl. 09:57
Egedal KV17 - 30. oktober 2017 kl. 22:08
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spidskandidaterne for alle de otte partier, der stiller op til kommunalvalget i Egedal Kommune, mødtes mandag aften til hele to valgdebatter på Egedal Rådhus.

Her havde Egedal Kommune i samarbejde med TV2 Lorry sat alle sejl til for at lokke borgere af huse til en valgdebat, og det var lykkedes så godt, at borgmester Karsten Søndergaard (V) kunne konstatere, at de 300 billetter var revet væk.

- Det kan kun være et udtryk for, at vi har nogle borgere, som synes, et stærkt nærdemokrati er vigtigt, fastslog han.

I den første time havde Egedal Kommune hyrer den tidligere DR2 Deadlinevært Nynne Bjerre Christensen til at lede en debat mellem spidskandidaterne Charlotte Haagendrup (K), Jeanett Tankred (Al), Rikke Mortensen (R), Bendt Tranekjær (LA) Ib Sørensen (S), Jens Skov (SF), Karsten Søndergaard (V) og Peter Hemmingsen (DF). Det foregik på Borgertorvet, og emnerne var økonomi, skoler og ældre.

Derefter var der pause med servering af pølsehorn og wraps med forskelligt fyld og grønt tilbehør, og ved caféborde i byrådssalen kunne vælgerne møde kandidater fra partierne og nogle af de partisoldater, der også var mødt talstærkt op.

Efter pausen gik TV2 Lorry på med direkte udsendelse til TV2 Lorry+ og tvlorry.dk. Under ledelse af Lone Silberbrandt og med Rasmus Sejersten Riber fra skolebestyrelsen på Distriktsskole Ølstykke og Søren Vestergaard fra Værebro Ålaug som budbringere af borgernes bekymringer blev der her diskuteret skoler, pendlerkommune og erhvervsliv samt oversvømmelser fra Værebro Å.

ross

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk