2. juni 2020
Alternativets to kandidater Jeannett Tankred og Pia Sif Pedersen kom ikke i byrådet, men håber de har sået nogle frø. Foto: Alternativet
Alternativets to kandidater Jeannett Tankred og Pia Sif Pedersen kom ikke i byrådet, men håber de har sået nogle frø. Foto: Alternativet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternativet håber, at partiet har sået frø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternativet håber, at partiet har sået frø
Opdateret 22. november 2017 kl. 18:42
Egedal KV17 - 22. november 2017 kl. 11:48
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Alternativet ikke kom ind i det nye byråd, så håber spidskandidaten Jeannett Tankred, at partiet har sået nogle frø.

arrow Læs også: LA: Skuffet men glad

- Umiddelbart er vi jo glade for, at vi har fået så mange stemmer, som vi trods alt har, men min mavefornemmelse var, at vi ikke kom ind. Det virker som om, folk stemmer på det, de kender og er trygge ved, og vi er nye og kommer selvfølgelig med noget nyt, siger Jeannett Tankred til Frederiksborg Amts Avis.

Hun er til gengæld er tilfreds med, at partiets fokus på decentralisering af skolerne og bevarelse af landsbymiljøerne har fået andre til at tale om det.

- Vi synes alligevel, vi har sået nogle frø, som andre partier har taget op i valgkampen, så på den måde synes jeg, vi har skabt en succes trods alt, siger hun.

arrow DF er glad for fremgang
22. november 2017 kl. 11:14 Opdateret: kl. 18:42
arrow Her er Egedals nye byråd
22. november 2017 kl. 02:08 Opdateret: kl. 02:08
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?