30. marts 2020
Mærsk Drilling har transformeret sig fra almindelig industri. Foto: Maersk Drilling
Mærsk Drilling har transformeret sig fra almindelig industri. Foto: Maersk Drilling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viden & Vin: Mærsk Drillings vej ind i fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viden & Vin: Mærsk Drillings vej ind i fremtiden

27. februar er der nyt Viden & Vin-arrangement.

Det Grønne Område - 16. februar 2020 kl. 11:45
Af Lars Schmidt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan kommer man fra at være en traditionel industrivirksomhed til en virksomhed, som tænker og arbejder med en grønnere fremtid?

Dét kan man få svar på, hvis man deltager i det næste Viden & Vin-arrangement, som finder sted på Mærsk Drillings Innovationscenter i Lyngby torsdag den 27. februar kl. 17-19.

"Vi skal høre om Mærsk Drillings rejse ind i fremtiden, der blandt andet byder på en transformation af en traditionel industri og tanker om en grønnere fremtid," siger Pil Beider Kleinschmidt, projektkoordinator i Vidensbyen.

Ideen bag Viden & Vin, som udspringer af Vidensbyens netværk for kommunikation, er at invitere borgere indenfor hos Vidensbyens mange virksomheder og organisationer.

l Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder.

Entréprisen til arrangementet er 50 kroner, inkl. et glas vin. Arrangementet hos Mærsk Drilling foregår på engelsk. Billet via Biletto.dk