27. juli 2021
Viadukten vil fra tirsdag 22. juni være forbeholdt fodgængere, cyklister og busser. Pressefoto
Viadukten vil fra tirsdag 22. juni være forbeholdt fodgængere, cyklister og busser. Pressefoto
Foto: Dragør Luftfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viadukten spærres nu igen af for biltrafik: Se her, hvornår det sker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viadukten spærres nu igen af for biltrafik: Se her, hvornår det sker

Begrænset trafik igennem viadukten i forbindelse med spunsarbejde hen over sommeren.

Det Grønne Område - 20. juni 2021 kl. 18:30

Arbejdet med at bygge letbanens linjeføring på Buddingevej fra Engelsborgvej-krydset og ned til Lyngby Station er godt i gang.

Tidligere har man forstærket området mellem højhuset på Lehwaldsvej og Buddingevej, hvor indkørslen til letbanetunnelen under S-banen og Lyngby Omfartsvej vil ligge med blandt andet spuns og sekantpæle.

Hovedstadens Letbane har også forstærket området foran ejerforeningen Engelsborghus med mindre sekantpæle.

arrow Læs også: Så er de første spor til letbanen på plads lige midt i Lyngby

"Nu er turen kommet til at forstærke området imellem disse to arbejder, nemlig langs det grønne areal mellem højhuset og Engelsborghus. På denne strækning skal vi fra slutningen af juni udføre et spunsarbejde både til letbanens linjeføring og som et led i klimasikringen af letbaneområdet. For at få plads til arbejdet og på grund af sikkerheden omkring den store spunsmaskine bliver det nødvendigt at begrænse trafikken igennem viadukten i en periode på cirka to måneder," skriver Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Derfor vil viadukten fra tirsdag 22. juni være forbeholdt fodgængere, cyklister og busser på samme måde som ved tidligere arbejder i området. Det betyder også, at Vinkelvej lukkes for ind- og udkørsel til Buddingevej i samme periode.

"Hvis du kommer i bil til området ved viadukten, vil omkørselsskilte ligeledes vise dig vej rundt om arbejdet. Du kan følge Christian X's Alle, Lyngby Hovedgade, Nørgaardsvej og Firskovvej, eller Christian X's Alle, Lyngby Hovedgade, Toftebæksvej og Sorgenfrigårdsvej, hvis du skal igennem centrum. Du kan også benytte motorvejen uden om Lyngby, hvis du ikke har et ærinde i centrum," skriver Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Hvis du skal ind til centrum, vil du stadig kunne benytte parkeringskælderen under storcentret og de øvrige parkeringsmuligheder som hidtil. Følg de elektroniske henvisningsskilte, som viser antallet af ledige parkeringspladser rundt om i byen. Se mere på kortet på vores hjemmeside og følg skiltene på stedet."

På hjemmesiden dinletbane.dk/trafik har vi samlet overblikket over, hvor du kan finde information om den aktuelle trafiksituation, uanset om du er gående, cyklist, bilist eller rejser med kollektiv transport.

Jk

arrow Ingen vej tilbage: Letbanen lukker Klampenborgvej
09. juni 2021 kl. 18:30 Opdateret: kl. 16:13
arrow Lukningen er permanent: Nu bliver Lyngby Torv lukket for bilkørsel
07. april 2021 kl. 11:24 Opdateret: kl. 15:08
arrow Derfor er vejarbejdet ved Buddingevej forsinket
31. marts 2021 kl. 18:30 Opdateret: kl. 11:42
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?