22. juni 2021
Frivilligcenteret på Rustenborgvej er stadig åbent, selv om det er begrænset af coronarestriktionerne. Arkivfoto
Frivilligcenteret på Rustenborgvej er stadig åbent, selv om det er begrænset af coronarestriktionerne. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods restriktioner: Husk selv at tage kaffe og kop med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods restriktioner: Husk selv at tage kaffe og kop med

Trods nye corona-restriktioner er der stadig åbent for foreninger og aktiviteter i frivillighuset

Det Grønne Område - 06. november 2020 kl. 11:45

Fremover må der højest være 50 personer af gangen i Frivilligcenter & Selvhjælp Lyngby-Taarbæk på Rustenborgvej 2A. Det meddeler centeret i sit nyhedsbrev fra i torsdags, da også de nye regler om mundbind trådte i kraft.

arrow Læs også: Corona: Lyngby-Taarbæk er nu én af landets hårdest coronaramte kommuner

Nu skal man have mundbind på ved ankomst og afgang fra huset, og når man bevæger sig rundt indendøre. Antallet af deltagere i de forskellige aktiviteter er begrænset til ti, hvilket også er det maksimale antal, der må være på Loftet og i Det Lange rum. Stuen har kun plads til seks personer efter de seneste stramninger af restriktionerne.

Desuden er køkkenet lukket, hvilket også gælder brug af centerets køkkenmaskiner og service.

'Vi henstiller til at man medbringer forplejning, samt egne kopper og tallerkener', skriver daglig leder Charlotte Poort.

Sprit og afstand
Frivilligcentret er altså stadig åbent trods restriktionerne og begrænsningerne. Det gælder foreningernes møder og aktiviteter og egne aktiviteter som yoga, tai chi, gågruppe, kurser i førstehjælp og rekruttering, dog alle med begrænset deltagerantal til 10 personer.

Før aktiviteterne sørger Frivilligcenteret for at stille sprit til rådighed, og at stole er placeret med god afstand fra hinanden. Centeret er ajour med de aktuelle retningslinjer for at undgå coronasmitte og leverer synlig information samme.

Brugernes opgave er at overholde retningslinjerne, det vil sige holde afstand, bære mundbind, spritte af ved ankomst, både hænder og borde, rengøre toiletbrættet før og efter brug. Det er også vigtigt, at man har rengjort lokalet så det er klar til næste hold til tiden.

'Sluttelig en kærlig reminder til os alle om, at vi øver os - vær tålmodige med os og hinanden, det er okay at insistere på afstand. Pas godt på hinanden,' slutter nyhedsbrevet.

arrow Corona aflyser årets juletræstænding på Lyngby Torv
15. november 2020 kl. 12:15 Opdateret: kl. 12:59
arrow Smitteudbrud på botilbud: Meget få oplever symptomer
15. november 2020 kl. 12:15 Opdateret: kl. 10:27
arrow Corona: Demonstration ved Marienborg
12. november 2020 kl. 17:00 Opdateret: kl. 15:24
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?