6. juli 2020
?Vi har haft vores ansatte sendt hjem på lønkompensation og har klaret os, uden at skulle afskedige nogen,? fortællr hoteldirektør Claus Nielsen. Foto: Pernille Borenhoff
?Vi har haft vores ansatte sendt hjem på lønkompensation og har klaret os, uden at skulle afskedige nogen,? fortællr hoteldirektør Claus Nielsen. Foto: Pernille Borenhoff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tager imod fra på mandag: Hotellet i Frederiksdal er sprittet af og klar til at åbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tager imod fra på mandag: Hotellet i Frederiksdal er sprittet af og klar til at åbne

Hotel Sinatur Frederiksdal har indkøbt for 100.000 kroner sprit og værnemidler og ansat ekstra personale til at gøre rent

Det Grønne Område - 05. juni 2020 kl. 10:30
Af Pernille Borenhoff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 8. juni åbner Sinatur Hotel & Konference for gæster både i Frederiksdal og i resten af landet.

Hotellet har længe været i gang med at forberede de nye procedurer, hvor alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Horesta bliver overholdt, så både gæster og medarbejdere kan føle sig trygge.

"Vi glæder os helt vildt," siger en begejstret Claus Nielsen, der er direktør for Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Allerede nu har han indkøbt for sprit og værnemidler for godt 100.000 kroner.

"Vi gør rent oftere nu, og han ansat en eksta mand til rengøring," siger han.

Det har været dyrt for hotellet at være lukket i snart tre måneder.

"Vi har haft vores ansatte sendt hjem på lønkompensation og har klaret os, uden at skulle afskedige nogen. Men det har kostet os omkring 11 millioner kroner i tabte indtægter," siger han.

Lever af bryllupper

Lige nu venter han spændt på at høre, hvornår - og om - der kommer nye retningslinjer i forhold til forsamlinger.

"Vi lever jo i høj grad af at afholde bryllupper og andre store fester. Mange har udskudt festerne et år, mens andre stadig venter på besked på, om det måske kunne lade sig gøre at samles til fest igen senere på året," siger Claus Nielsen.

Mens hotellerne har stået tomme har Sinatur blandt brugt tiden på at undersøge, hvor godt Sinatur-hotellerne lever op til FN's 17 verdensmål.

"Vi har gennem en længere periode arbejdet med bæredygtighed og kunne i foråret 2019 præsentere en samfundsambition, hvor barren er sat meget højt. Samfundsambitionen læner sig op ad FN's verdensmål og sigter mod en række mål i 2030.

Vi har gennem certificeringer erfaret, at vi allerede er nået langt, men fortsætter målsætningerne om at reducere madspild, affald, handle lokalt, minimere energiforbruget og søge samarbejdspartnere, der har samme indgangsvinkel som os selv," siger direktør Claus Nielsen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?