2. juli 2020
Den afgående spidskandidat Søren P. Rasmussen sammen med den nye, Helle Binzer, og formand Lis Coskun Laursen.
Den afgående spidskandidat Søren P. Rasmussen sammen med den nye, Helle Binzer, og formand Lis Coskun Laursen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren P's afløser er fundet: 35-årig kvinde er ny V-spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren P's afløser er fundet: 35-årig kvinde er ny V-spidskandidat

På en helt udramatisk generalforsamling blev Helle Binzer valgt som spidskandidat og afløser for tidligere borgmester Søren P. Rasmussen til kommunalvalget i 2021.

Det Grønne Område - 04. marts 2020 kl. 16:00
Af Lars Schmidt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Generationsskiftet i Venstre i Lyngby-Taarbæk er en realitet, og skiftet blev nøjagtig lige så udramatisk, som selve den årelange optakt har været dramatisk.

arrow Læs også: Ex-formand puster til gløderne: 'Venstre er ikke kommet videre'

Det 35-årige helt ubeskrevede blad, Helle Binzer, var bestyrelsens emne som spidskandidat til kommunalvalget i 2021, og hun blev valgt helt uden modkandidater af de fremmødte medlemmer på Venstres generalforsamling.

Helle Binzer afløser forhenværende borgmester Søren P. Rasmussen, der efter valget i 2021 helt forlader kommunalpolitik. Han fortsætter dog i kommunalbestyrelsen frem til da.

På generalforsamlingen blev partiets nye, lokale folketingskandidat og nuværende medlem af Regionsrådet, 29-årige Christine Dahl, valgt som spidskandidat til valget til regionsrådet. Ligeledes uden modkandidat.

Og modkandidater var der heller ikke til valget til bestyrelsen. Der var genvalg over hele linjen - også til kredsbestyrelsesformand Niels Møller.

Den genvalgte formand, Lis Coskun Laursen, er tilfreds:

"Generalforsamlingen var velbesøgt og der var rig mulighed for at stille spørgsmål til vores nye kandidater. Den entydige opbakning fra medlemmerne viser os, at vi er på rette spor," siger hun:

"Generalforsamlingen gav en utvetydig opbakning til at sætte vores nye hold, og nu skal energien bruges på at fokusere på den politik, som skal gøre Lyngby-Taarbæk til et endnu bedre sted at bo, arbejde og færdes. Heldigvis har vores to nye profiler enormt meget at byde ind med, så vi går nogle travle år i møde."

Den nye, kommunale spidskandidat, Helle Binzer, er blandt andet kendt fra forældrebevægelsen #hvorerderenvoksen og fra den lokale forening Bedre Børneliv.

arrow Tilfredshed hos Venstre med valget af ny spidskandidat
24. juni 2020 kl. 07:00 Opdateret: kl. 11:53
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?