30. november 2020
Brede IF's spillende formand, Thomas Jensen, kunne med god samvittighed knytte næverne efter sit hattrick.
Brede IF's spillende formand, Thomas Jensen, kunne med god samvittighed knytte næverne efter sit hattrick.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seriefodbold: ’Morfar’ med skud i støvlerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seriefodbold: ’Morfar’ med skud i støvlerne

Veteranen og formanden Thomas Jensen scorede alle tre mål i Bredes sejr på 3-2. Også brødrene Hemmingsen fra Lundtofte og Oliver Svava fra Taarbæk havde en målrig lørdag.

Det Grønne Område - 25. oktober 2020 kl. 22:20
Af Mikael Østergaard

Lundtofte Boldklub nåede lige at hente en gevinst hjem, inden de skærpede coronarestriktioner lukkede ned for seriefodbold.

Det blev 5-1 over Hundested, og dermed har Lundtofte vundet fire af de fem seneste kampe og er nu placeret lunt i svinget i Sjællandsserien.

”Hundested er ikke så stærk i denne sæson, men det er altid svært at spille i Hundested, der har mange, medlevende tilskuere. Men vi spiller en flot kamp over hele linjen”, sagde en tilfreds cheftræner, Henrik Nielsen, efter kampen.

Martin Hemmingsen bragte Lundtofte foran 1-0 efter otte minutters spil, og seks minutter senere øgede hans bror Jakob til 2-0.

Hundested fik muligheden for at reducere på straffespark, men Christian Gribsvad kastede sig til den rigtige side og greb bolden.

I stedet blev det 3-0 kort før pausen, igen på mål af Jakob Hemmingsen.
Hundested reducerede i det 53. minut til 1-3 på et flot langskud, men i kampens døende minutter gjorde Martin Hemmingsen igen familien ære med to scoringer, det sidste på straffespark.

Frederik Olsen leverede assist til tre af Lundtoftes mål og blev efter kampen kåret til dagens spiller. Også en flot kamp af forsvarsspillerne Mikkel Spork og Anders Møller. For slet ikke at tale om dagens to målræve.

Taarbæk i målorgie

I Serie 1 tabte Virum-Sorgenfri 0-4 til FC Rudersdal, mens Taarbæk i Serie 3 afsluttede efterårssæsonen med en kæmpe sejr på 8-0 over bundproppen Albertslund.

Alexander Hedegaard bragte Taarbæk på 1-0 i det 22. minut, og mere blev der ikke scoret i første halvleg.

Efter pausen haglede boldene ind bag Albertslund-keeperen. Oliver Svava var i hopla med fire mål, Dustin Stuhr Ellegaard scorede to mål og Anders Maretti et enkelt.

Med sejren holdt Taarbæk fast i andenpladsen med 25 point for 11 kampe. Desværre er der langt op til førende Hareskov, der er ubesejret med 33 point.

Hattrick af 'morfar'

Også Brede IF’s sidste kamp i efteråret i Serie 3 blev en underholdende affære.

Modstanderen var Birkerød, og Brede kom fint fra start med pænt overtag og mange chancer, men uden at få scoret. I stedet kom Birkerød foran på et kontraangreb, og ondt blev til værre, da hjemmeholdet kom på 2-0 efter en forsvarsfejl.

Inden pausen lykkedes det veteranen Thomas Jensen, der også er formand i klubben, at reducere til 1-2.

Brede fortsatte presset i anden halvleg, og efter en times spil lykkedes det igen Thomas Jensen at få bolden i mål.

Nu jagtede Brede for alvor sejren, men da uret rundede de 90 minutter, lignede det en pointdeling.

Brede fik dog en sidste chance på et hjørnespark, og endnu en gang slog Thomas Jensen til. 3-2 sejr til Brede og hattrick af Bredes 39-årige ’morfar’, som holdkammeraterne kalder ham.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?