17. april 2021
Lundtofte Børnekor og Chilli Chicks synger til ære og glæde for både boldklubben og byen.
gallery icon

Se billedserie

Lundtofte Børnekor og Chilli Chicks synger til ære og glæde for både boldklubben og byen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se video af lokal slagsang: Vi er blååå - vi er hvide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se video af lokal slagsang: Vi er blååå - vi er hvide

Lyngby har fået en musikvideo, der hylder både borgere og boldklub i Benny Andersens By

Det Grønne Område - 06. marts 2021 kl. 11:35
Af Pernille Borenhoff

At se den musikvideo om Benny Andersen By, som Martin Jantzen og Chilli Chicks har lavet i samarbejde med Søren Bundgaard, Lone Selmer og Peter Clausen, er som at få et kig ind i en helt anden tid - og verden. Det meste er filmet i 2020, og før end der var noget, der hed corona. I hvert fald i Danmark.

arrow Læs også: Se VIDEO: Stadion stemning to-go

Lyngby Hovedgade myldrer med mennesker. Tilskuerpladserne på Lyngby Stadion er besat til sidste plads, og jublen vil ingen ende tage, da boldklubben beholder sin plads i superligaen.

I parken ved Sophienholm sidder folk tæt sammen og lytter til Chilli Chicks korsange. Og i Dyrehaven er der liv på alle tider af året. Både i form af mennesker og dyr.

Men dejligt er det, at blive mindet om, at sådan har det været en gang. Og sådan bliver det forhåbentlig igen.

Det er lærer på Lundtofte Skole, korleder og musiker Martin Jantzen, der har skrevet teksten på baggrund af de 341 bidrag fra borgere, som tog handsken op, da han søgte inspiration til Lyngbysange og indsendte deres forslag. Musikken er komponeret af Lone Selmer.

"Benny Andersens By er den tredje af sangene, og musikvideoen har fået et twist af en fodboldsang. Boldklubben har taget den til sig, og vi har været oppe og spille den på stadion i november i forbindelse med hjemmekamp mod OB, som de i øvrigt vandt. Og den er også lavet som en hyldest til 100 året for boldklubben," siger Martin Jantzen.

Videoen kan ses flere steder. Blandt andet på Chilli Chicks hjemmeside og på Lyngby Boldklubs hjemmeside samt på både korets og boldklubbens sociale medier.

"Vi har indsunget sangen med Søren Bundgård i fredstid. I en periode, hvor vi kunne mødes. Det var i august sidste år," siger Martin Jantzen.

Det er Søren Bundgard, der er producer. Peter Clausen har klipppet filmen sammen.

Mange interessenter harbidraget: Lyngby Boldklub, Lyngby Boldklub erhvervsnetværk, Vidensbyen/Science City Lyngby, VisitLyngby, Handelsforeningen og Chilli Chicks.

Syng med og se videoen
arrow Besættelsen: Uddrag af bogen om Lyngby BK
08. marts 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 13:46
arrow Uddrag af ny bog: Genesis - sådan blev Lyngby Boldklub til
23. februar 2021 kl. 11:45 Opdateret: kl. 14:54
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?