22. juni 2021
Lørdag aften standsede kampklædt politi et tog på Lyngby Station, fordi man havde fået anmeldelse om mand med pistollignende genstand. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
gallery icon

Se billedserie

Lørdag aften standsede kampklædt politi et tog på Lyngby Station, fordi man havde fået anmeldelse om mand med pistollignende genstand. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd
Foto: Bjorn Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Derfor var der kampklædt politi på Lyngby Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Derfor var der kampklædt politi på Lyngby Station

Politiet måtte efter anmeldelse standse tog fra Bernstorffsvej Station, da det nåede Lyngby Station.

Det Grønne Område - 17. maj 2021 kl. 13:31

Befandt man sig ved Lyngby Station i lørdags, blev man mødt af et noget dramatisk syn: Politibetjente i skudsikre veste og med maskingeværer havde indtaget perronen.

Årsag: Man havde klokken 19.18 modtaget en anmeldelse om en mand, som på Bernstorffsvej Station havde taget en pistollignende genstand op af en gul pose. Manden sad på en bænk, inden han steg ind i toget med kurs mod Lyngby Station.

Nordsjællands Politi standsede toget på Lyngby Station.

"Vi gennemsøgte toget efter en person, som passede på signalementet, men fandt ingen. Vi fandt heller ingen våbenlignende genstand. Vi var også til stede på Gentofte og Jægersborg Station, og der fandt vi heller ikke noget," oplyser politiets presseafdeling.

Manden beskrives som 20-22 år, hvid i huden, halvlangt mellemblond hår. Politiet har ikke efterfølgende modtaget anmeldelser, som relaterer sig til hændelsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?