20. september 2021
Kommunalbestyrelsens vision lægger op til et Lyngby med masser af aktivitet - også efter lukketid - og nu vil man involvere tværfaglige teams i processen. Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
Kommunalbestyrelsens vision lægger op til et Lyngby med masser af aktivitet - også efter lukketid - og nu vil man involvere tværfaglige teams i processen. Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
Foto: Ole Lund Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Professionelle teams skal arbejde videre på byrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Professionelle teams skal arbejde videre på byrum

Efter sidste år at have haft borgerne med i maskinrummet går opgaven med udformning af byrumsprojekter i Lyngby centrum nu i EU-udbud.

Det Grønne Område - 24. juli 2021 kl. 05:31

"Et levende og oplevelsesrigt Kongens Lyngby Centrum".

Sådan lyder overskriften på den vision, som 24. juni blev vedtaget af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune for de næste års byudviklingsprojekter i Kongens Lyngby Centrum, som bl.a. omfatter byrum langs Hovedstadens Letbane, klimatilpasning og private byudviklingsprojekter.

Kommunalbestyrelsen ønsker at få belyst forskellige alternativer, før der tages stilling til en endelig udviklingsplan og inviterer derfor nu interesserede teams til at byde ind på deltagelse i et parallelopdrag, der gennemføres fra oktober 2021 til februar 2022.

Valg af teams sker via et EU-udbud, som giver mulighed for at kommunen efter parallelopdraget kan arbejde videre med et eller flere teams om en endelig udviklingsplan såvel som projektering og udførelse af en række byrum i centrum, som indgår i parallelopdraget.

Borgerne spurgt først

Kommunalbestyrelsen har af to omgange det sidste år indbudt borgerne til at komme med ind i maskinrummet og deltage i onlinedialoger om visionen og de konkrete udviklingsområder i centrum.

"Offentliggørelsen af visionen og opgavebeskrivelsen markerer en vigtig milepæl. Nu er vi klar til at lade de professionelle teams gå skridtet videre og tegne fremtidens by. Med visionen som pejlemærke kan vi se frem til en grøn by med masser af aktiviteter, der respekterer og bygger videre på Lyngbys særlige historie," udtaler borgmester Sofia Osmani i en pressemeddelelse fra Lyngby-Taarbæk Kommune. jesl

Synes du, at kommunen er der for dig?