15. juni 2021
Med armene om hinanden følger Virum-spillerne den nervepirrende straffesparkskonkurrence.
Med armene om hinanden følger Virum-spillerne den nervepirrende straffesparkskonkurrence.
Foto: Foto: Lene Laungaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokaltrumf efter 12 straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokaltrumf efter 12 straffespark

Virum-Sorgenfri Boldklub havde de bedste nerver fra 11-meter pletten, da holdet ekspederede Vallensbæk ud af Sydbank Pokalen med 9-8. Nu håber klubben at trække Lyngby Boldklub i næste runde.

Det Grønne Område - 11. juni 2021 kl. 13:51
Af Mikael Østergaard

Der har ikke været meget at juble over i Virum-Sorgenfri Boldklub i denne sæson. Klubben er gået fra nederlag til nederlag og skal næste sæson spille i Serie 2.

Men onsdag aften var der store smil på, da holdet sendte Vallensbæk fra Sjællandsserien ud af Sydbank pokalturneringen efter et sandt drama.

Vallensbæk bragte sig foran 1-0, men Lucas Cortiletti fra U19-holdet udlignede til 1-1 efter en flot solotur af Jacob Lerche, som stod for oplægget.

Efter pausen gentog Lucas Cortiletti bedriften til 2-1 på assist fra Thomas Nørgaard, men kort efter scorede Vallensbæk efter et hjørnespark til 2-2.

Tre minutter før tid bragte U19-spilleren William Hein Virum-Sorgenfri foran 3-2 efter et flot sololøb, men i kampens sidste sekund udlignede Vallensbæk til 3-3 efter hjørnespark. Bolden blev kun lige givet op, så fløjtede dommeren kampen af.

Så skulle det hele afgøres på straffespark.

Her scorede begge hold på deres fem første forsøg, inden Virum-målmanden Sebastian Pinstrup snuppede straffespark nummer seks. Så var det hele lagt i hænderne – og fødderne - på Andreas Gaudin. Han svigtede ikke, og dermed gik Virum-Sorgenfri videre i turneringen med en sejr på 9-8 til enorm jubel blandt de 200 tilskuere, der undervejs skabte en festlig kulisse.

De andre straffespark blev sendt ind af Niels Lund, Svante Schou, Villads Znaty, Jeppe Gade og Lucas Cortiletti.

I næste runde efter sommerferien indtræder divisionsholdene.
Assistenttræner André Behrend har en ønskemodstander: Vi håber at trække Lyngby Boldklub. Det kunne blive et brag af en kamp”.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?