28. juli 2021
Hotellet som PFA har købt kommer blandt andet til at indeholde Zleep Living hotellejligheder, der er større end de almindelige hotelværelser og også indeholder et lille køkken. Illustration: PFA
Hotellet som PFA har købt kommer blandt andet til at indeholde Zleep Living hotellejligheder, der er større end de almindelige hotelværelser og også indeholder et lille køkken. Illustration: PFA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PFA betaler 200 mio. kroner for hotel i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PFA betaler 200 mio. kroner for hotel i Lyngby

Beliggenhed, den kommende letbane, DTU og internationale virksomheder begrunder pensionsselskabet satsningen på Lundtoftegårdsvej 12

Det Grønne Område - 13. januar 2020 kl. 10:30
Af Frank S. Pedersen

Zleep Hotels og Fitness World bliver lejere i hotellet som PFA altså har investeret 200 millioner kroner i. Der er tale om et hotelprojekt på i alt 5.460 kvadratmeter, som allerede er under opførelse og kommer til at stå klar i juli 2020.

"Vores ejendomsinvesteringer er drevet af internationale megatrends og herunder den stigende efterspørgsel på oplevelser og turisme.

Hotelmarkedet herhjemme er i vækst, og antallet af overnatninger er kraftigt stigende. Med investeringen i hotelprojektet i Lyngby udbygger vi vores portefølje af danske hotelejendomme. Samtidig bidrager investeringen til et godt, langsigtet afkast på kundernes pensionsopsparinger," siger Michael Bruhn, der er ejendomsdirektør i PFA, i en pressemeddelelse.

FAKTA
  • PFA erhverver 5.460 m2 nyopført hotel og fitness i Lyngby
  • Hoteloperatør er Zleep Hotels, og fitnessoperatør er Fitness World
  • Udvikler og sælger er Benjamin Capital
  • Hotellet bliver på 4.123 m2 med 112 værelser og en morgenmadsrestaurant. Af de 112 værelser bliver 34 hotellejligheder efter konceptet Zleep Living.
  • Fitnessdelen er på 1.337 m2.
  • Hotellet skal stå klar i juli 2020.
  • PFA’s rådgivere: Rambøll og Newsec er tekniske rådgivere, Bech-Bruun er juridisk rådgiver, mens Colliers International og Telling & Nesager er kommercielle rådgivere.
Udvikling i Traceet

Det er det femte hotelprojekt i Danmark, som PFA investerer i. De øvrige projekter ligger i Sønderborg, København og Hillerød.

Valget af Lyngby og nybyggeriet i Tracéet mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen er ikke tilfældigt.

"Hotellet har en rigtig god beliggenhed tæt på motorvejen og i et område i kraftig udvikling med kommende letbane, uddannelsesinstitutioner som DTU og internationale virksomheder som Cowi og Microsoft. Men hoteludbuddet i området er forholdsvis begrænset, og derfor forventer vi også en god efterspørgsel, når Zleep Hotel Lyngby åbner næste år," siger Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Benjamin Capital sælger

Forventnnigen deles af Peter Haaber, der er CEO i Zleep .

"Det er min klare overbevisning, at markedet i Lyngby higer efter et nyt hotel. Et hotel med attraktive priser, faciliteter af høj kvalitet og ikke mindst med mulighed for long stay ophold. Områdets store, internationale virksomheder og DTU har mange besøgende hver dag, og de har naturligvis brug for et hotel i nærheden af deres gøremål. Personligt ser jeg enormt meget frem til at introducere markedet for vores nye hotellejligheder; Zleep Living, der er værelser, du faktisk kan flytte ind i - det skal nok blive stort," mener han ifølge pressemeddelelsen.
PFA har købt hele molevitten af Benjamin Capital, der hidtil har stået for udviklingen.

"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med PFA som langsigtet ejer og ser frem til at få dem som nabo til vores nye bilhus i Lyngby," siger Johnny Laursen, Benjamin Capital, der også ejer Formula Automobile.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?