10. august 2020
Trænerstaben i Lyngby Badminton Klub i den nye sæson: Fra venstre Lars Klintrup, Kim Nielsen, Morten Sikjær og Jesper Madsen. Privat foto
Trænerstaben i Lyngby Badminton Klub i den nye sæson: Fra venstre Lars Klintrup, Kim Nielsen, Morten Sikjær og Jesper Madsen. Privat foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyoprykker styrker sig på trænerfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyoprykker styrker sig på trænerfronten

Lyngby Badminton Klub satser på træningsmiljøet og udvikling af den enkelte spiller.

Det Grønne Område - 31. juli 2020 kl. 10:25
Af Mikael Østergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby Badminton Klub har rykket sig fra danmarksserien til 1. division på fem år. Antallet af ambitiøse spillere er stigende, og i kommende sæson udvider klubben trænerstaben med to kapaciteter: Morten Sikjær og Kim Nielsen. Desuden sættes antallet af træningspas op.

Morten Sikjær er en erfaren træner og er tidligere elitedivisionsspiller. Desuden har han i sit virke som folkeskolelærer stor pædagogisk viden og erfaring. Han har de seneste sæsoner, med stor succes, hjulpet som coach til holdkampe og skal også have en stor rolle som coach i den kommende sæson.

Kim Nielsen er en af de mest kompetente badmintontrænere i Danmark. Han har vist, både i Danmark og i udlandet, at han kan udvikle spillere til verdenseliten. Kim Nielsen skal primært arbejde med de mest ambitiøse spillere samt give sparring til trænerteamet.

Succestrænere fortsætter

Lyngby Badminton Klub fortsætter samarbejdet med cheftræner Lars Klintrup og Jesper Madsen.

Lars Klintrup har været med på hele rejsen fra danmarksserien til 3. division, 2. division og nu 1. division. I den nye sæson får han ansvaret for, at klubben udvikler både eliten, bredden og de stærke ungseniorer, der skal sikre, at Lyngby forsat befinder sig i den rigtige del af divisionerne om 3-5 år. Desuden skal han coache i holdkampe.

Jesper Madsen har været træner i klubben de seneste sæsoner. Specielt hans kompetencer inden for doublespillet skal bidrage til, at klubben forsat kan udvikle sine doublespillere.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?