22. september 2021
Camilla Kjærulff
Foto: Camilla Kjærulff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik i kirken og besøg i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i kirken og besøg i Sorø

Foredrag og musik om Sønder- jylland, kaffebord og tur til Sorø.

Det Grønne Område - 02. august 2021 kl. 15:51

Lundtofte Kirke er klar med en række arrangementer i august måned. Det første er onsdag den 11. august kl. 19 og finder sted i sognegården. Titlen er Schackenborg i 1920 og er en kombination af foredrag og musik.

Det er saxofonisten Charlotte Andersson, der fortæller og spiller musik denne aften om Frederik, der var chauffør for Lensgreve Schack og var med på grevens rejse. Der vil være fællessang fra den censurerede Blå Sangbog og undervejs trakteres på en version af det sønderjyske kaffebord. Tilmelding via kirkekontoret. Gratis.

Fredag 20. august kl.8.45-17 går turen fra Lundtofte Sognegård til Sorø. Dagen skal bruges på Sorø kunstmuseum, hvor deltagerne blandt andet vises rundt i deres ikonsamling med ca. 200 ikoner. Der er også besøg i Bjernede kirke fra middelalderen og Vester Broby kirke med kalkmalerier. Dagen slutter på kroen Malerklemmen i Borup med kaffe og æblekage. Pris: 250 kr. inkl. bus, indgang på museum, rundvisning, frokost og kaffe/te og æblekage.

Tilmelding senest 12. august på kirkekontoret til lundtofte.sogn@km.dk. Betaling på kirkekontoret eller på mobilpay 52330 - husk at mærke med "Sorø". /peb

Synes du, at kommunen er der for dig?