24. juli 2021
Beatrice Ranzato, Alexandre Mathieu, Christian Brinch Jensen samt Lucas, Marcus og Silas Penninga sammen med træner Stig Jakobsen.
Beatrice Ranzato, Alexandre Mathieu, Christian Brinch Jensen samt Lucas, Marcus og Silas Penninga sammen med træner Stig Jakobsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby Judoklub på strandhugst på Færøerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby Judoklub på strandhugst på Færøerne

Seks kæmpere fra Lyngby Judoklub kom hjem med masser af medaljer fra de Færøske Lege.

Det Grønne Område - 18. juli 2021 kl. 22:28
Af Mikael Østergaard

I starten af juli drog seks kæmpere og en træner fra Lyngby Judoklub til Færøerne med håb om at få en masse erfaring og forhåbentlig nogle medaljer trods en lang coronapause.

Beatrice Ranzato, Alexandre Mathieu, Christian Brinch Jensen og de tre brødre Lucas, Marcus og Silas Penninga ydede en formidabel kampindsats, og de mange timers træning i Lundtoftehallen gav belønning i form af 13 medaljer ved stævnet, der blev afholdt i Klaksvik og var en del af de Færøske Lege.

Første mand på måtten var 14-årige Silas, der stillede op i to aldersklasser. I U15 -42 kg vandt han overlegent guld med hurtige, perfekte kast af sine modstandere, mens han blev mere udfordret i U18, hvor han trods sin unge alder og en oprykning til en højere vægtklasse (-46 kg) ligeledes kunne tage en velfortjent guldmedalje med hjem.

Også hans brødre, tvillingerne Lucas (-55 kg) og Marcus (-60 kg) på 16 år, stillede op i to aldersgrupper, U18 og Senior, hvor de fik nogle udfordrende kampe mod både færøske og danske kæmpere. Marcus viste sig som en ægte viking og kunne hænge både en bronze- og en sølvmedalje om halsen, mens Lucas med sin aggressive kampstil kæmpede sig til to sølvmedaljer.

Også Lyngbys seniorer bød godt ind. Beatrice blev belønnet med to guld- og en sølvmedalje i vægtklassen -63 kg og Open. Christian Brinch Jensen høstede en sølv- og en guldmedalje i vægtklasserne -81 kg og -90 kg. Alexandre Mathieu vandt i overlegen stil vægtklassen -66 kg, mens han i finalen Open stod over for en færøsk klippe på 100+ kg. Alexandre beviste, hvorfor alle kan lære af hans tekniske kampstil, da han fik kastet klippen til jorden og således endte øverst på podiet.

Efter sommerferien starter træningen op igen, og så gælder det DM, der afholdes i Herning til november.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022