18. september 2021
Et udsnit af Radikale Venstres lokale kandidater til kommunalvalget i 2021 og næste folketingsvalg. Fra venstre mod højre: De nye kandidater Laurens Bøggild Moss og Lars Mikkel Johannessen. Dernæst Henrik Brade Johansen, Karoline Geneser, MKB Kasper Langberg, MKB og spidskandidat Gitte Kjær-Westermann, MF og folketingskandidat Stinus Lindgreen samt formand Paul K. Jeppesen. Pressefoto
Et udsnit af Radikale Venstres lokale kandidater til kommunalvalget i 2021 og næste folketingsvalg. Fra venstre mod højre: De nye kandidater Laurens Bøggild Moss og Lars Mikkel Johannessen. Dernæst Henrik Brade Johansen, Karoline Geneser, MKB Kasper Langberg, MKB og spidskandidat Gitte Kjær-Westermann, MF og folketingskandidat Stinus Lindgreen samt formand Paul K. Jeppesen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kjær-Westermann er igen spidskandidat for Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjær-Westermann er igen spidskandidat for Radikale

Radikale er ved at være klar til kommunalvalget næste år.

Det Grønne Område - 12. juli 2020 kl. 18:30

Efter tre måneders forsamlingsforbud har den lokale radikale partiforening endelig fået gennemført årets generalforsamling. Her fik Gitte Kjær-Westermann fuld opbakning til posten som partiets frontfigur igen til kommunalvalget i november 2021.

"På generalforsamlingen blev der udtrykt stor tilfredshed med Gitte Kjær-Westermanns indsats, ikke mindst på den krævende post som formand for Børne- og Ungdomsudvalget. Også i Byplanudvalget, Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen har Gitte med sin professionelle baggrund inden for kommunikation og forhandling medvirket med en fin indsats i arbejdet for at få de bredest mulige aftaler," fortæller den genvalgte formand Paul K. Jeppesen.

Den genvalgte spidskandidat siger selv:

"Jeg er glad for den store opbakning. Vi har som Radikale rigtigt meget at bidrage med i kommunen. Som udvalgsformand har jeg haft travlt, for Børne-og-Ungdomsudvalget er hjerteblod med mange store sager og mange meninger. De seneste måneder under Covid-19 har været særligt travle og udfordrende, men jeg synes, vi fik håndteret situationen ansvarligt under de givne, uforudsigelige omstændigheder. Det har forvaltningen og det decentrale personale æren for. Som formand for udvalget er jeg stolt af flere resultater blandt andet at have været med til at skubbe på for at tænke lidt anderledes i forhold til besparelser. I sidste års budget har vi således besluttet at tænke investeringer før besparelser på tre meget vigtige områder i det udvalg, jeg er formand for: det specialiserede børneområde, dagtilbudsstrukturen og ungdomsklub/ ungdomsskole. Hensigten er både at øge kvaliteten og reducere udgifterne en smule, eller i hvert fald holde dem mere i ro. Det nye er, at vi starter med et grundigt forarbejde, og sætter ambitionerne realistisk. Der er generelt taget godt imod omstillingerne decentralt, og jeg tror på, at vi kan lykkes med det, hvis vi står sammen om det," siger altså Gitte Kjær-Westermann ifølge en pressemeddelelse fra De Radikale.

Mærkesager kommer snart

De Radikales mærkesager til kommunalvalget i 2021 er på trapperne. I videreførelsen af det igangværende arbejde vil børn, unge og uddannelse altid fylde for de Radikale. Ligeså vil klima- og bæredygtighed være en topprioritet, med naturligt udgangspunkt i det arbejde, som kommunens bæredygtighedsudvalg snart præsenterer, og den klimalovgivning, der senere i år falder på plads på Christiansborg. Borgerinddragelse på nye eller anderledes måder kan også være et tema. Ligesom kulturområdet trænger til udvikling i kommunen.

Ud over spidskandidaten valgte generalforsamlingen foreløbigt otte øvrige kandidater, som først prioriteres fra starten af 2021. Partiets andet nuværende kommunalbestyrelsesmedlem Kasper Langberg samt Ole Møller, Karoline Geneser, Johan Løje, Paul K. Jeppesen og Henrik Brade Johansen genopstiller. Nye på listen er Laurens Bøggild Moss og Lars Mikkel Johannessen, Ved kommunalvalget i 2017 fik Radikale Venstre 2 pladser i kommunalbestyrelsen.

Synes du, at kommunen er der for dig?