24. november 2020
På repertoiret er en blanding af sange fra Steen Jørgensens solo-karriere, Sort Sol-numre og fortolkninger af andre kunsters værker.
På repertoiret er en blanding af sange fra Steen Jørgensens solo-karriere, Sort Sol-numre og fortolkninger af andre kunsters værker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kinopalæet hjælper Templet: Steen Jørgensen giver koncert i Kinopalæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kinopalæet hjælper Templet: Steen Jørgensen giver koncert i Kinopalæet

Templet arrangerer koncert i Kinopalæet 31. oktober

Det Grønne Område - 23. oktober 2020 kl. 18:30

Templet har længe ikke haft mulighed for at afholde koncerter på grund af de gældende coronaregler, og de har ledt med lys og lygte efter et sted, hvor musikken kunne spille.

Nu har Nordisk Film Biografer, Kinopalæet, sagt ja til at lægge lokaler til en koncert med frontmanden fra Sort Sol, Steen Jørgensen. Det sker på lørdag 31. oktober.

Steen Jørgensen udsendte i 2013 solo-projektet 'Standards for Living', hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steen Jørgensens egen solo-karriere, Sort Sol-numre og tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.

Allerede købte billetter gælder til koncerten i biografen. Der er desuden åbnet mulighed for at sætte ekstra billetter i salg.

Dørene til koncertsalen åbner kl. 21, men dørene til selve biografen åbner tidligere for salg af drikkevarer etc. Kinopalæet opfordrer alle gæster at komme i god tid for at undgår kødannelse.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?