11. maj 2021
Baun on Beatles spiller på Lindegaarden.
Baun on Beatles spiller på Lindegaarden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz på Lindegaarden - live! Baun on Beatles spiller 9. maj, og billetsalget er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz på Lindegaarden - live! Baun on Beatles spiller 9. maj, og billetsalget er åbnet
Det Grønne Område - 03. maj 2021 kl. 06:00
Af Pernille Borenhoff

musik Tørster du også efter livemusik, så er der noget at glæde sig til. For allerede søndag den 9. maj kl. 15-17 spiller jazz-trioen Baun on Beatles i Kulturstedet Lindegaarden i Bondebyen.

"Vi tror på det. Efter en række aflysninger og udsættelser skal den sidste af forårets søndags-matinéer nok lykkes. Torsdag den 6. maj kommer de nye retningslinjer, og der er store forhåbninger til en udvidelse af forsamlingsforbuddet til måske 50, således at det vil være muligt at gennemføre koncerten," siger Niels Halse, kurator for Søndags-matinéerne.

Jazz-trioen Baun On Beatles fortolker udvalgte Beatles sange. Pianist og sanger Søren Baun voksede op med Beatles på pladespilleren og har gennem tiden lavet sine egne versioner med inspiration fra blandt andet latin, soul og jazz.

Matinéerne har åbnet billetsalget med et reduceret antal billetter, og Niels Halse lover, at alle gældende regler naturligvis vil blive overholdt. Det gælder også i forhold til fremvisning af vaccinations- eller negativ test-attest.

Line up: Søren Baun: klaver og sang, Andreas Møllerhøj: bas, Ulrik Brohuus: trommer

Billetter på www.kulturstedetlindegaarden.dk. I tilfælde af aflysning vil billetprisen blive refunderet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?