24. oktober 2021
Ilva har i anledning af 60-års fødselsdagen skabt en jubilæumskollektion, man kan se  udstillet i foyeren i Lyngby. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Ilva har i anledning af 60-års fødselsdagen skabt en jubilæumskollektion, man kan se udstillet i foyeren i Lyngby. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ilva inviterer på tidsrejse til 60'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ilva inviterer på tidsrejse til 60'erne

Bolighuset har i anledning af 60-års jubilæet designet en kollektion, som kan ses udstillet i Ilva i Lyngby.

Det Grønne Område - 20. september 2021 kl. 16:16

I Lyngby får man nu mulighed for at hoppe en tur i tidsmaskinen tilbage til 60'ernes designstil, som stadig er en stor inspirationskilde for mange.

I anledning af Ilva's 60-års fødselsdag har bolighuset nemlig designet en jubilæumskollektion inspireret af 1960'erne, som bliver udstillet i foyeren hos Ilva i Lyngby.

"Der er mange ting i de gamle tegninger, der går igen i det design, vi bruger i dag. Vores jubilæumskollektion er bygget op omkring mange af de samme udtryk, og de holder stadig. Det er sjovt at se, hvordan tingene går gennem en udvikling og alligevel holder mange år senere," siger butikschef i Lyngby Per Hestlund i en pressemeddelelse fra Ilva.

I dag er det retro

"Der skete rigtig meget med dansk design i 60'erne, hvor man begyndte at eksperimentere mere med former og materialer. Det, der i dag er retro, var dengang nyskabende og legende, hvilket var meget kendetegnende for de glade 60'ere," supplerer designchef i Ilva Jane Schmücker Høegh.

Udover jubilæumskollektionen, som består af soveværelse, stue og spisestue, lanceres også en ny efterårs- og vinterkollektion i denne uge.

jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?