4. marts 2021
VSH-formand Peter Larsson (th.) og afdelingsdirektør Claus Christensen fra Skjern Bank ser frem til yderligere tre års samarbejde.
VSH-formand Peter Larsson (th.) og afdelingsdirektør Claus Christensen fra Skjern Bank ser frem til yderligere tre års samarbejde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovedsponsor forlænger aftalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedsponsor forlænger aftalen
Det Grønne Område - 21. januar 2021 kl. 06:00
Af Mikael Østergaard

Fra de yngste til de ældste, fra top til tå med Skjern Bank på.

Sådan har det været for medlemmerne i Virum-Sorgenfri Håndboldklub, der har haft Skjern Bank som hovedsponsor, siden banken for tre år siden etablerede en filial på Geels Plads i Virum. Det betyder blandt andet, at samtlige medlemmer i VSH har bankens logo på spilletøjet.

Begge parter har været så glade for samarbejdet, at aftalen netop er blevet forlænget med yderligere tre år.

"Det er vigtigt for os at have en partner som Virum-Sorgenfri Håndboldklub. Klubben har mange medlemmer og nogle værdier, som vi i banken har stor sympati for. Desuden indeholder vores aftale en 'win-win-passus', som betyder, at håndboldklubben modtager honorering for at henvise kunder til Skjern Bank. Det er værdiskabende for håndboldklubben, Skjern Bank og for kunderne, som henvises fra klubben", siger Claus Christensen, afdelingsdirektør i Skjern Bank.

Også Peter Larsson, formand i VSH, ser store fordele i aftalen:

"Den sikrer det solide økonomiske fundament, klubben har oparbejdet igennem de seneste tre år, og som er så vigtigt for klubben. Først og fremmest med fokus på det sportslige og vores mange trænere og ledere og dernæst på klubbens mange aktiviteter, der binder klubben sammen på tværs af årgange og køn. I en Covid19-tid har vi måttet navigere i takt med, at de mange restriktioner har ændret sig. Så i det lys er vi ekstra glade for, at den forlængede aftale med Skjern Bank kom på plads. Vi ser meget frem til at kunne fortsætte vores mange aktiviteter så som Virum-løbet, Teramo-turen til Italien og mange andre ting", siger Peter Larsson.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?