23. september 2021
Fra venstre managingpartner Birger Nygaard, Kgs. Lyngby, konsulent Lone Hertz, og CEO Jacob Ellenhard, Kgs. Lyngby. Pressefoto
Fra venstre managingpartner Birger Nygaard, Kgs. Lyngby, konsulent Lone Hertz, og CEO Jacob Ellenhard, Kgs. Lyngby. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Firma fra Lyngby har fået vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firma fra Lyngby har fået vokseværk

Forsikringsmæglervirksomheden Ensure har overtaget mæglere og kunder fra Hertz & Co.

Det Grønne Område - 12. september 2021 kl. 14:25

Den landsdækkende forsikringsmæglervirksomhed Ensure med hovedkvarter på Haldor Topsøes Allé i Lyngby har pr. 1. september overtaget den selvstændige forsikringsmæglervirksomhed Hertz & Co. I den forbindelse overgår Lone Hertz og Niels de Bang til Ensure.

Ensure overtager samtidig en kundeportefølje fra Hertz & Co, som favner bredt fra nyopstartede danske innovationsvirksomheder til børsnoterede selskaber og internationale kunder.

Satser på bred palette

Overtagelsen sker som led i Ensures vækststrategi, der er baseret på at udvide forretningens fundament med en bred palette af specialområder inden for forsikring.

Lone Hertz og Niels de Bang er over mange år blevet nogle af de vigtigste forsikringsmæglere inden for life science, skriver Ensure i en pressemeddelelse.

Ensure har omkring 90 medarbejdere. Med i alt seks afdelinger er Ensure landsdækkende og samtidig en del af Worldwide Broker Network, der betjener danske virksomheder i mere end 100 lande.

jesl

Synes du, at kommunen er der for dig?