8. april 2020
Fire unge mænd er efter dagens grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet for overfaldet på Lyngby Hovedgade onsdag aften.
Fire unge mænd er efter dagens grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet for overfaldet på Lyngby Hovedgade onsdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire unge varetægtsfængslet for overfald på Lyngby Hovedgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire unge varetægtsfængslet for overfald på Lyngby Hovedgade

De fire fængslede er i alderen 17-18 år og fra lokalområdet

Opdateret 21. februar 2020 kl. 18:09
Det Grønne Område - 21. februar 2020 kl. 15:11
Af Signe Steffensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag i tidsrummet fra kl. 12-14 blev seks unge mænd anholdt mistænkt for at tage del i det overfald på to 15-årige drenge, der fandt sted på Lyngby Hovedgade onsdag aften klokken 20.58.

arrow Læs også: Røveriforsøg: To 15-årige slået og sparket på Lyngbyhovedgade

To af de seks mistænkte blev efterfølgende løsladt, da de var i området på gerningstidspunktet, men ikke tog aktivt del i overfaldet. De resterende fire blev efter fredagens grundlovsforhør varetægtsfængslet i en uge.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre. To af de fire fængslede er fra Lyngby, mens de to andre er fra henholdsvis Klampenborg og Birkerød.

Sagen er berammet til den 18. og 24. marts. Det oplyser anklager hos Nordsjællands Politi Michael Quist.

Overfaldet af de to 15-årige drenge fra Kongens Lyngby fandt sted onsdag aften, da de blev passet op af en gruppe unge på Lyngby Hovedgade.

Slået og sparket

I følge Nordsjællands Politi blev den ene af de to drenge slået i ansigtet af en af gerningsmændene, som uden held forsøgte at stjæle hans jakke. Den unge mands kammerat blev efterfølgende bedt om at tage sin mobiltelefon frem, hvorefter den blev sparket ud af hånden på ham.