20. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmende og poetisk jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmende og poetisk jazz

Maris Mørck Quartet spiller i Templet 15. september.

Det Grønne Område - 13. september 2021 kl. 14:25

5. september kl. 20 inviterer Lyngby-Taarbæk Jazzklub til en koncert i Templet med Marie Mørck Quartet.

Marie Mørck er en af landets jazzscenes største unge vokaltalenter, der sidste år med "Marie Mørck Quartet" udgav debutpladen "Fooling Around", der for alvor satte dem på det danske jazzlandkort, og som blev nomineret til Danish Music Awards Jazz 2020 side om side med etablerede jazzsangerinder i kategorien Årets Vokaljazzudgivelse.

Det var Sinne Eeg, der trak det længste strå, men der er ingen tvivl om, at Marie Mørck nok skal få chancen en anden gang.

I aftenens anledning har hun allieret sig med tre af de allerstørste profiler i jazzmiljøet i øjeblikket, pianisten Calle Brickman, bassisten Lasse Mørck og trommeslageren Henrik Holst, som hver især vil bakke hende stærkt op med deres solide swing og medrivende soli.

Gruppen spiller Marie Mørcks egne kompositioner, hvor et drømmende og livligt jazzunivers folder sig ud. Maries poetiske tekster om kærlighed leveres på intens og ærlig vis af hendes varme og sødmefulde vokal. Desuden formår hun også at træde ind i et univers af overbevisende scatsang, som ellers er forbeholdt de få. Det mestrer hun på et niveau som er beundringsværdigt, og ikke mindst sjældent set i hendes alder.

Line up: Marie Mørck/vokal - Calle Brickman/piano - Lasse Mørck/bas - Henrik Holst/trommer

Se lyngbyjazz.dk for billetter og yderligere oplysninger om denne og kommende koncerter. /peb

Synes du, at kommunen er der for dig?