27. februar 2021
På foto ses fra venstre: Alexander Lentz, Plejer Britt Hermvig plejer Amalie Førgaard og Tommy Wedel fra Solgårdens Musikalske venner.
På foto ses fra venstre: Alexander Lentz, Plejer Britt Hermvig plejer Amalie Førgaard og Tommy Wedel fra Solgårdens Musikalske venner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Donation til musikelskere: Tilskuer donerer til Solgårdens Musikalske Venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Donation til musikelskere: Tilskuer donerer til Solgårdens Musikalske Venner

Foreningen Solgårdens Musikalske Venner har modtaget en donation fra en tilskuer.

Det Grønne Område - 24. januar 2021 kl. 11:45

"Tak for at I gjorde min bedstefar så glad."

Det var, hvad den unge gymnasieelev Alexander Lenz sagde, da han overrakte et beløb på 2.000 kr. til foreningen Solgårdens Musikalske venner.

Alexander og hele familien fortæller, hvor glad Flemming Møller - morfar til Alexander - har været for de oplevelser, han fik hver måned, når han kunne opleve 'Musikalske venners' koncerter og den gode stemning, der var i cafeen om søndagen.

Desværre afgik Flemming Møller ved døden 14 december, og derfor tog Alexander initiativ til at lave en indsamling både til Solgårdens Musikalske venner og til Solgården. Hele familien var enige om, at bedstefarens ophold på Solgården havde været så god en oplevelse for ham, at familien gerne ville takke for det. Der skrives så meget dårlig om plejecentre rundt i landet, derfor er det en glæde at kunne fortælle denne solstrålehistorie fra Virum, fortæller Alexander og resten af familien.

Jk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?