28. juli 2021
Pihl & Søn har nu færdiggjort begge etaper af byggeriet på Lundtoftegårdvej i Lyngby - Fitness World i kælder og stueplan og dertil et Zleep Hotel med i alt 112 værelser. Pressefoto
Pihl & Søn har nu færdiggjort begge etaper af byggeriet på Lundtoftegårdvej i Lyngby - Fitness World i kælder og stueplan og dertil et Zleep Hotel med i alt 112 værelser. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det nye Zleep Hotel i Lyngby står klart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye Zleep Hotel i Lyngby står klart

Seks etager, 78 nye hotelværelser og 34 longstay-værelser står færdige på Lundtoftegårdvej klar til at tage imod de første gæster til september

Det Grønne Område - 07. august 2020 kl. 18:40

Det nye Zleep Hotel på Lundtoftegårdvej i Lyngby står nu færdig, og totalentreprenøren Pihl & Søn A/S har afleveret sidste etape af hotellet til bygherren Benjamin Capital ApS.

Hotellet tager efter planen imod de første gæster til september.

Det nye hotel er tegnet af Årtidernes Arkitekter og er i seks etager med 112 værelser i alt - 78 traditionelle hotelværelser og 34 af de såkaldte longstay hotellejligheder med eget køkken til længere ophold.

Pihl & Søn A/S vandt totalentreprisen i efteråret 2018 og flyttede ind på byggepladsen i december samme år.

Fitness World i to etager

Allerede i marts i år kunne Pihl aflevere første del af totalentreprisen, der bestod af et Fitness World-træningscenter i to etager i kælder og stueplan.

Begge etaper af byggeriet er dermed afleveret til tiden.

Hos bygherren Benjamin Capital er der tilfredshed med både kvaliteten i det færdige byggeri og samarbejdet med Pihl & Søn A/S.

"Vi har været glade for samarbejdet med Pihl og er tilfredse med slutproduktet. Vi har i fællesskab løst opgaven på konstruktiv vis og ser frem til at arbejde sammen med Pihl igen i fremtiden," siger Johnny Laursen fra Benjamin Capital i en pressemeddelelse.

jesl

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?